BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ima li neko broj od zene iz Lukavice preko puta Toma zgrada. Bio kod nje prije par godina. Oglas bio na mali oglasi cini mi se, plava ugodno popunjena imala je kera malog u stanu tene mi satro dok smo se guzili u drugoj sobi.
Zena prijatna i super je.
Htio bi je opet naci ali nema nigdje broja. =)) ako ima neko broj bio bih zahvalan.
Imala je dva broja, vise nisu u funkciji... Najbolja definitivno steta sto je vise nema

Sta me kurac boli jeli maloljetna. I maloljetne se jebu otidđi u valter pun maloljetnica nasmrkanih mozes ih jebati koliko hoces ali prije toga da ih napijrs treba ti 500 e.
I sta ti je stalo toliko do ove barbie?
Da ti nije mozda neki rod ?
A da ti malo karamo kćerkicu od 16 godina ili sekicu od 16 godina i da ih razvlačimo sa kurca na kurac pa da vidimo hoće li te onda boliti kurac i hoćeš li tako pisati bolesniku !!??

A da ti malo karamo kćerkicu od 16 godina ili sekicu od 16 godina i da ih razvlačimo sa kurca na kurac pa da vidimo hoće li te onda boliti kurac i hoćeš li tako pisati bolesniku !!??

Danas se djevojcice pocinju sexati u osnovnoj skoli. E sad sto neko misli da mu je cerkica nevina do udaje nek ostane u zabludama.
Svak ima pravo na svoj sexualni zivot.
I sto sam ja bolesnik. Nisam nikog prisilo na sex . Svi mi volimo mlade picke . Toliko volimo da placamo sex zato smo na ovom forumu. I najbolje su pickice id 16. Mlade a vec imaju iskustva . I slatke da se prvo polizu.

I nemoj biti u zabludama . Izadji ponekad u neki klub ili diskoteku i vidjeces masu polugolih djevojki od 15 16 god na stiklama u minicima piju alkohol zele sex.
I zasto to ne jebati ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh