BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kristina i Leona ista osoba,zvao poznao je po glasu nebi preporučio,lupa cijenu 100€ a ne vrijedi ni 50KM, nekad davno prije 2 godine bio sa njom,mala visinom i ima sigurno 20-30kg viska,pusenje i seks ocajni.
Aldijana sto se pojavila na City,xbom kao predas na recepciju hotela gdje je smještena i prodjes do nje u sobu 🤣🤣🤣 na to joj nista nisam odgovorio,neka misli da se premisljam hahahha. Na pocetku korone bile su 3-4 mlade u Zenici za do 100KM se moglo svasta nesto,sad koliko znam sve su se povukle,trenutno Zenica bas tanko
Pretanko, a vamo sve reprezentacija da ogra, sve Bilino Polje, sve nešta, nešto... Pa ljudi, treba prvo poboljšati seksualnu infrastrukturu, pa nek se onda puni stadion! BiH - UEFA 1-0!

Kristina i Leona ista osoba,zvao poznao je po glasu nebi preporučio,lupa cijenu 100€ a ne vrijedi ni 50KM, nekad davno prije 2 godine bio sa njom,mala visinom i ima sigurno 20-30kg viska,pusenje i seks ocajni.
Aldijana sto se pojavila na City,xbom kao predas na recepciju hotela gdje je smještena i prodjes do nje u sobu 🤣🤣🤣 na to joj nista nisam odgovorio,neka misli da se premisljam hahahha. Na pocetku korone bile su 3-4 mlade u Zenici za do 100KM se moglo svasta nesto,sad koliko znam sve su se povukle,trenutno Zenica bas tanko
Aldijana? Nova postavljena ova? Sta je s njom?

Pisano je vec, ali evo i ja cu. Broj za Sarajevo za ovu sedmicu mi treba da je milf dama i naravno da je cijena pristojna, gledam i na oglasnicima nema neke ponude za milf.
Ako nekome od ekipe sa foruma nije problem da posalje broj i preporuku, neka se javi u pp, naravno podijelim i ja s vama brojeve za Mostar i iskustva.
Hvala unaprijed.
Javi se u pp

Tek sam ss probudio nisam sabro imena hhahahah! Hvala ti u svakom slucaju ! Nista onda treba izbjegavati!
Sinoc bio sa njom u hotelu , sve preporuke ,djevojka je beton ,normalna ,sve napisamo ispostovala , jest skupa al vrjedi svake marke , cak i duze od sat vremena ostala samnom , nije prevara nikakve bonove ne trazi od mene sve preporuke za nju

Sve preporuke za Aldijanu , sinoc sa njom bio u hotelu , djevojka bomba , postena uredna sve ispostovala sto smo dogovorili , nikakve bonove nije trazila , sve preporuke za nju kome nije skupa i ko zeli da se bas dobro provede

Pozdrav kolege :)

Da li ima kakve akcije u Cazinu? Putujem tamo za vikend pa bi volio možda i nešto ubost, ako bude prilika. Gdje se mogu pronaći djevojke koje bi eventualno pružale usluge? Nešto poput plavog oglasnika u hr, ima kakva stranica?

Sve preporuke za Aldijanu , sinoc sa njom bio u hotelu , djevojka bomba , postena uredna sve ispostovala sto smo dogovorili , nikakve bonove nije trazila , sve preporuke za nju kome nije skupa i ko zeli da se bas dobro provede
Meni pisala bon da se ostavi na recepciji i da prodjem do nje u sobu,Jel i tebi tako rekla ili je bilo placanje na ruke

Bila je i milf Dada,jedno vrijeme radila u aerodromskom naselju,pa poslije u Tibrinim zgradama,plava,top sise,malo punija...ako mislimo na istu
Ta je imala 100brojeva i 200 lokacija! Prije 4/5 godina skoro koji god brojem zovem ona se javljala! Nikad nisam bio nije mi se svidjela
Mala debela stara

Ta je imala 100brojeva i 200 lokacija! Prije 4/5 godina skoro koji god brojem zovem ona se javljala! Nikad nisam bio nije mi se svidjela
Mala debela stara
Nije to ta,ta na koju misliš je bila isto sisata,ali ružna,tj.gadna više,i da imala je 100 brojeva.Ova je bila seksi do bola,bolja od većine ovih 20+

Bila je ona plava ajla sise velike i dupe imala i bila jos jedna ena se mislim predstavljala imala dupe dobro i ok su bile,al sad ni traga ni glasa nema

Ima li Crnke sa Pala nek se javi da ne idem do stupa kad mogu i na Palama. Nadam se da je na Palama diskretna ko u gradu. Mlada slatka crnka, muska ideala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh