BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja sam danas poslovno u Holandiji,Čehinja,23 godina,studentica,ni Boginja joj nije ravna.Kosa crna oči zelene ko trava.Ribica obrijana,mirši,grudi zategnute, prirodne,nema žurbe,ništa,pošteno zaradila 50 eura.Ruku na srce,ne radi ovo često i sa svakim.Moraš na nešto ličiti 🙂 Na preporuku kolege što živi ovde,on mi je skonto. Čitam te cijene dole jbt,neki pišu da im ribica tukne,da su neobrijane...fhuujjj
Sta da ti kažem..uzivaj kad imaš priliku.Ovo ovdje je sramota za ove pare sto uzimaju. I sto imaju kako treba, ne daju ljudi brojeve ko da ce ih zeniti.

Pozz drustvo,treba mi kontak neki provjeren za Doboj ili okolini,dajem provjeren kontakt za Sarajevo djevojka 29 godine ide preko preporuke nema je na oglasima dog preko privatnih poruka!

te prevare idu po principu plati i donesi kad doneses do lokacije javi ti se i kaze ok posalji sad bar jedan kod, ne idu sad vise na prevare 20km 50km sad pucaju na 200 600 pa ko popusi popusi, evo jedna prepiska s budalom, xbon niposto il se zajebavat s njima slat im lazne kodove pa kad im bale polete da skontaju da si ti njih sjebo, sevapa se zaradi
haha, kako se na prepisci kurchi sa verifikacijom! SELJAČINA VERIFIKACIJSKA!

Ako je nekome poznato ili ima neku informaciju??
kao sto neko napisa, vjerovatno je prevara cim je stavila svoju sliku, i ja sam iz bugojna , iako ne zalazim po kafanama ovakve mozes naci po kafanama sto se jebu za pare, vecinom su iz drugih gradova nikad iz bugojna, tako da sve je moguce ali je vjerovatno prevara

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh