Bio sam i ja sa ovom prije godinu, dvije. Slazem se da su sise top Bila je jako jednostavna i korektna za dogovor. Steta sto ne radi vise...pa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam i ja sa ovom prije godinu, dvije. Slazem se da su sise top Bila je jako jednostavna i korektna za dogovor. Steta sto ne radi vise...pa kad sam je dojio prije što ne bi i sad, kažem ti sise su top, tijelo onako al baš su sisitune vrhunske
U ovoj jadnoj državi ni kurvice naci nemosBio sam i ja sa ovom prije godinu, dvije. Slazem se da su sise top Bila je jako jednostavna i korektna za dogovor. Steta sto ne radi vise...
Smtšala od krekaMoze broj Poz
Spreman sam i ja da nagradim provjeren ali dobar kontakt iz Banjaluke sa isto toliko. Može i okolina! Samo dobri kontakti!Potreban provjeran kontakt za podrucje Bl.
Nesmije biti COL, EGE i ostale str. za oglasavanje.
Prva nagrada 100KM.
Samo u pp.
Lp
Mislim da je sad u Banjaluci ako se ne varam.jel iko bio kod Marine na dominaciji? iskustva??
haha to vam je trandza...svi znaju u gradu da je to musko bilo...Je li neko isao mozda kod Plavke,Sarajevo Velešići kod škole.Kaže 31g,150km.
Ako si spreman platiti 500e (to je druzenje citavu vece nije na sat i ne rade tako)po djevojci dacu ti semu ali uzivoPotreban provjeran kontakt za podrucje Bl.
Nesmije biti COL, EGE i ostale str. za oglasavanje.
Prva nagrada 100KM.
Samo u pp.
Lp
te prevare idu po principu plati i donesi kad doneses do lokacije javi ti se i kaze ok posalji sad bar jedan kod, ne idu sad vise na prevare 20km 50km sad pucaju na 200 600 pa ko popusi popusi, evo jedna prepiska s budalom, xbon niposto il se zajebavat s njima slat im lazne kodove pa kad im bale polete da skontaju da si ti njih sjebo, sevapa se zaradiZasto traze x bon na ruke,jel neko isao tako,prevara ili sta ?
nije prevara uzmi bon slobodno, ne brini nistaZasto traze x bon na ruke,jel neko isao tako,prevara ili sta ?
veliss...Spreman sam i ja da nagradim provjeren ali dobar kontakt iz Banjaluke sa isto toliko. Može i okolina! Samo dobri kontakti!
Moze broj?Spreman sam i ja da nagradim provjeren ali dobar kontakt iz Banjaluke sa isto toliko. Može i okolina! Samo dobri kontakti!
Termin nije ispostovala .Sta znaci to "izradila", uslugom nisi zadovoljan ili nije ispostavila termin
Na sta lici ??Je li iko bio sa romkinjom kod bosmala, sto trazi 80km? Kakvi su utisci, kakva je ona?
Nisu njene slike, izradila me 2 puta od 3
Jeli dobra u sexuTermin nije ispostovala .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|