Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisem na ovom forumu : meni ova Senada odgovorila i ne trazi xbon..., a neko ranije pisao da trazi xbon...,izgleda mi mocno pa bi vas molio ako je neko bio kod nje da pise kako je biloAjrodrom?
Za tuzlu je samo, tri oglasa na sva tri su ista osoba.Treba mi nesto provjereno a ne zovem 20 brojeva 2 se jave
to ne znaci da je komunicirala i dopisivala se sa cijelim forumomSve je ok sto si napisala, ali problem je naci djevojku kao sto si sebe opisala pa da izgradis fer i korektan oddnos. Veliki pozdrav i tebi !
Ovdje sam poruke pogledala iz čiste znatiželje....a nisam se uopšte dopisivala bespotrebno, u principu svaki koji mnogo piše je samo jak na riječima...odlučila sam da se uključim u diskusiju jer mi je baš teško da čitam ružne komentare o djevojkama...svi mi imamo svoju priču i svaka osoba je za poštovanje....zato kažem čist račun duga ljubav...to ne znaci da je komunicirala i dopisivala se sa cijelim forumomuzak krug nije 400 osoba sa kojima trebas komunicirat...
Za tuzlu je samo, tri oglasa na sva tri su ista osoba.
Mozete li poslati u privatnu poruku oba broja,hvala ako treba imam i ja par brojevaMoze li kontaktbroj
I tako se neko pojavi, pa u tri napisane poruke netjera mnoge na razmišljanje (naravno ako su svaki detalj pročitali). Za svako poštovanje, jer je svaka životna priča važna.Ovdje sam poruke pogledala iz čiste znatiželje....a nisam se uopšte dopisivala bespotrebno, u principu svaki koji mnogo piše je samo jak na riječima...odlučila sam da se uključim u diskusiju jer mi je baš teško da čitam ružne komentare o djevojkama...svi mi imamo svoju priču i svaka osoba je za poštovanje....zato kažem čist račun duga ljubav...
I tako se neko pojavi, pa u tri napisane poruke netjera mnoge na razmišljanje (naravno ako su svaki detalj pročitali). Za svako poštovanje, jer je svaka životna pr
Vrlo malo žena se na ovakav vid zarade odluci iz nekog hira, uvijek je u pozadini neka velika muka. Samo zato sam se javila i komentarisala. Ako vec trazite ovakav vid zabave onda budite dzentlmeni i diskretni i nece biti problema....I tako se neko pojavi, pa u tri napisane poruke netjera mnoge na razmišljanje (naravno ako su svaki detalj pročitali). Za svako poštovanje, jer je svaka životna priča važna.
Jole da ti opet ne trazis malo klijenata ajd se u dm javi da se mi dogovorimoVrlo malo žena se na ovakav vid zarade odluci iz nekog hira, uvijek je u pozadini neka velika muka. Samo zato sam se javila i komentarisala. Ako vec trazite ovakav vid zabave onda budite dzentlmeni i diskretni i nece biti problema....
Ne, ni slučajno.... u taj posao nikad višeJole da ti opet ne trazis malo klijenata ajd se u dm javi da se mi dogovorimo![]()
Ne, ni slučajno.... u taj posao nikad više![]()
Koliko ti je godNe, ni slučajno.... u taj posao nikad više![]()
Ne bih o detaljima, mislim da sam jasno napisala zašto sam se uključila u diskusiju...Koliko ti je god
Interesantna stvar da se većina sex radnika oženi/uda. Postavlja se pitanje da li partneri s kojima stupe u brak znaju za to?Ne bih o detaljima, mislim da sam jasno napisala zašto sam se uključila u diskusiju...
Srdačan pozdrav!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |