Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogrešan broj, cura čiji je broj nema veze s oglasom.Jel bio tko?
Potvrđujemi kod nje i kod drugarice vrh usluga steta sto nisu vise tu
Znaš šta je fazon, bez obzira i što bi ja platio ako te ne bi osvajao i ako ne bi flertovali meni to ništa...a nemam pare da te platim na čitav dan ili vikend... tako da ja više posmatram kako ide kurvaluk nego što je to za mene...mene žene odbijaju a ja uporan da volim žensko tjelo i da ga premećem sa strane na stranu hahahah volim da je dovodim do ludila a većina se plaši toga ... valjda ovo brzo vrijeme, brze pare za brzi sex jesu zategnuto prirodne ili
Doodjite dodjite hahahahaaha@Crnka evo nek ti kaze iz prve ruke haha
Javi se hahaha docemo ahahahaMogle ste malo i do BL doci, vidis da je nestasica kod nas
Hahhaa super mii marketing , ma birkam uglavnom raja sve hahaha@Crnka imaš odličnu marketing službu, postala si ponovno glavna tema foruma, sve gaže opet idu isključivo i samo preko tebe
Diži cijene usluga što prije, tako lijepa i elegantna ne treba da budeš dostupna svakom šišu i golišu
Vidim da se pojedinci sada hvale kako su bili i kod tebe i tvoje prijateljice, to otkrivaju tek kada si ti sama objavila javno na forumu da si dostupna zajedno sa svojom prijateljicom, do tada su šutili kao zaliveni, čuvali te i skrivali samo za sebe...za ženidbe haman
Ali eto, ima pravde i dragoga Boga pa se sve sazna kad tad...
Osevapile bi ste kad bi došli u Tuzlu…Javi se hahaha docemo ahahaha
Hahhha ma ajte ovamoOsevapile bi ste kad bi došli u Tuzlu…
Ne isplati se… prošli put kad sam dolazio radar me skinuo mogao sam 2 put doći kod tebe hahahahhahahahHahhha ma ajte ovamo
Hahahaahahaahahaah kakvi kraljevi hahahahaahaAjmo peticija da crnka i drugarica dodju u B.L bar na 7 dana
Bolje da dođe u TuzluHahahaahahaahahaah kakvi kraljevi hahahahaaha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|