BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Lik ti samo kaže da te ne levate,a ako tebi nije žao dati 150 eura ili 200 po satu onda si stvarno presušio jbt 😭
nisam rekao da je meni zao ni da nije, daje svak onoliko koliko misli da mu vrijedi.. i na zapadu imas cure od 30-50e do 500e pa sto i kod nas ne bi bilo od 50KM do 500KM.. svaka ima pravo da potrazuje koliko ona misli da vrijedi a tvoje je da platis ili ne platis..

nisam rekao da je meni zao ni da nije, daje svak onoliko koliko misli da mu vrijedi.. i na zapadu imas cure od 30-50e do 500e pa sto i kod nas ne bi bilo od 50KM do 500KM.. svaka ima pravo da potrazuje koliko ona misli da vrijedi a tvoje je da platis ili ne platis..
Ne znam šta se ima raspravljati oko ovog. Da nemaju mušterije, koje su spremne platiti 500 maraka, ne bi ni radile.

Ona je u okolini tesnja, jest drska preko telefona al uzivo kad odes usluga vrhunska i vrijedi para 150km sat vremena i nije kao ostale da mozes samo par poza i tako to, fino te ugosti, uzivo je od 1-10 ocjena 9ka jaca 30ak godina i zgodna je i fina
E jebo ga ti, mora da si napusen bio.
Jest prijatna, ali da je lijepa i zgodna, ni blizu.

Sta si vidio na njoj zgodno.i.lijepo neznam, ja sam jedanput bio i nisam vise imao zelju da odem

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh