BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Mislim da ste pogresno culi.
Tucao je jedan momak sto vozi sportskog audija . Dakle tuca se ona ali ne za pare.
Moguce da je sponzorusa. Ali ovo je tema o eskort damama.
Ako se i tucala za lovu sad je tesko doci do nje bez obzira za koju lovu, pogledajte je sada i prije nekoliko mjeseci, ne moze nastavnica od plate sve to financirati, ima nekog jakog..
 
Realno govoreći kada sve poskupljuje logično bi bilo da ovo pojeftini...a ne obratno...jer ako narod koji traži da pojebe nešto već ima milion nameta po poskupljenju kako onda da sebi priušti da pojebe nešto ako uz sve to i njene usluge poskupe...da su žene generalno malo pametnije mogle bi sve pomalo da zarade od nas budala smotani koji ne mogu da lažu o kućici na jezeru i dalekim putovanjima...odaberu dvojicu - trojicu i svako malo pomalo para...dobro njoj uživa i zarađuje, nego ovako to se zacijeni i izjebu je neke sirovine drogirane i onda nije ni za koji kurac a i pri tome zaista ne vrijedi...uz dužno poštovanje svako ima pravo na ukus ali plastične lutke sa plastičnim ustima nije žensko. Ali budala i krivih drva neće nestati nikad niti njih koje to ne kontaju niti nas nekih koji bacaju pare :)

Vikedn mudrolije :)
Cuj dobro njoj bas je nekom dobro kad se jebe za pare
 
@Crnka nam se vratila, dovela mlado pojačanje i postala Madam :)
Sad će lopatom i preciznom štopericon da uzima cashinu samo takvu, jbg...ko zna zna,
Jesi uvela tarife na 5 i 10 min, kriza je velika ? :)
Hahahahah nisam ja makro nego radi ona za sebe ja za sebe .. a štoperice idu samo onima koji su bezobrazni. A pa ako nema neki para ponda ni ne moze priustiti sebi ugoodjaj hahah 🤣🤣🤣 mada svima koji su fini dam i popust ,ne na prvu ali posle se mozemo dogovarati 😁😗
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh