Sex sa strane-kurvaluk-švaleraj kako god ga nazvali uvijek je bio luksuz, nije ga mogao svako sebi priuštiti i uvijek se skupo plaćao, da li novcem, skupim poklonima ili nečim trećim što ima zavidnu materijalnu vrijednost.
Ne možemo svi g*ziti sa strane mladu, lijepu i zgodnu piletinu jer to treba financirati a pored toga da ostali segmenti života to ne osjete kao ugrozu.
Manja cijena i mogle bi imati desetine normalnih mušterija ?
Koja će djevojka/žena danas izdržati da je jaše desetine i desetine mušterija ? Nijedna...ugroženo joj je na prvom mjestu zdravlje pa onda sve ostalo poslije zdravlja...
Baš naprotiv, sa niskom i jeftinom cijenom dozvoljavaš da svaka šuša i budala stavi sitniša u džep i ode djevojci na sex koji se može završiti na svakojake načine u negativnom smislu.
Lično poznajem par mladih cura koje pružaju extra uslugu ali za zavidan novčani iznos kojeg ne možemo sebi svi priuštiti, same kažu, bolje i jednom mjesečno, kvalitetno, fino uz obostrano zadovoljstvo nego vucarati se sa svakim preko oglasa za neki sitni novac i da kasnije ispiraju usta i forume kakva je ovakva ili onakva.
Imate još bolju opciju, otiđite u Rumuniju, kupite sebi mladu ženu za 2000 eura, privedite je i oženite i riješili ste svoj sexualni život. (Oni koji nemaju 2000 ojra šta da kažem...pravac banka... i kredit

)
Mein damen und hern...ugodan vikend Vam želim...Shvatam ja sta ti kazes,bio Sam ja kod takvih...doceka te avion na vratima,Stan perverzija,higijena, opusten razgovor uz pice pa tek onda akcija...mjenjas poze,ne gledah na vrijeme I broj zavrsnica...takve uredu sto su 200-300e....a kodnas te doceka rascupana narkomanka od1.60 70kg,I kaze joj nemoj tu pozu boli me,joj nemoj oral bez zastite,ajd zurim svrsi u kondom,it'd,it'd...I hoce 100-150e....e to neide bruda...pozdrav I od mene I ugodan vikend....