Rules
Active member
Ne znam. To sam ja pokusao prosli mjesec, vjerovatno je i promijenila broj.Koji je broj njen ako ima dva oglasa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. To sam ja pokusao prosli mjesec, vjerovatno je i promijenila broj.Koji je broj njen ako ima dva oglasa
Imaš li broj od te iz Tuzle, sad sam u Tz i nešto tražim. Može u pp.Tuzla,zaboravih napisati sorry
Goni je u picku materinu hoce da ga popuši samo i to u autu 10-15 min da traje Max i da joj daš 100€Paznja, paznjaa - Druženje - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Ako ste za opusteno druzenje u diskretnom prostoru sa zgodnom djevojkom,pišite! Samo oni koji znaju sta zele i koji nbih.ljubavni-oglasnik.net
Jel ko bio kod ove
Nemam mijenja svake sedmice broj,ja nisam trenutno u Bosni pa ne mogu koristiti Super oglase,tamo je njen oglas "Djevojka 25 godina...",20 feninga kosta poruka posaljes njima SMS a oni tebi njen brojImaš li broj od te iz Tuzle, sad sam u Tz i nešto tražim. Može u pp.
Dao bi joj 10 maraka i izbacio iz autaGoni je u picku materinu hoce da ga popuši samo i to u autu 10-15 min da traje Max i da joj daš 100€
Imal kqkav ko takt za tuIma li neko recenzije za onu malu Lunu iz Tuzle??
Golemo sta je umislila... onda su ove jeftine u odnosu na nju. Cuj oral 100€, jesi je vidio ili onako preko viberaGoni je u picku materinu hoce da ga popuši samo i to u autu 10-15 min da traje Max i da joj daš 100€
Nema je trenutno na Super oglasima a cesto mijenja broj,cim bude javim,njen oglas pocinje sa "Djevojka od 20 godina..."Imal kqkav ko takt za tu
moze kontakt u dmBio kod Maye juče... Sasvim ok.. napumpane usne, tetovirana.... Zna šta radi, raspoložena i ne mjeri vrijeme...
Pitaću ja svoje prijatelje, pa ti javim. On i supruga traže domara, nema veze to što si nevin. Veliko je imanje u pitanju, mislim da neće problem biti ni smještaj. 10-ak Km od Banja Luke prema Laktašima.Mlad sam i nevin, odavno trazim par kojem cu biti ponizni i poslusni rob, da budem necije vlasnistvo, da neko dominira nada mnom, spreman sam da ucinim sve sto pozele moji gospodarica i gospodar, pa ako ima neki par zainteresovan nek se javi da se dogovorimo
Je li stvarna ova ili laznjak?To ti je ista cura, nekada je u BL a nekada u SA iz bg je
Jesi bio s njom, evo opet oglas da je u Sarajevu?Sto posto je ona dok sam joj napisao poruku napisala mi pa gdje si ti ovo ono zna o kome se radi
Agic Amir muško je iza ovoga oglasa. Valjda para na guzove hoce kad dođzete na adresuJeli to ova ?
JesteJel to bl
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|