Ima super oglasjPozz,ima li neko kontakt za neku u Tuzli ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima super oglasjPozz,ima li neko kontakt za neku u Tuzli ?
Ima super oglasi
Grad?Imate na Superoglasima,djevojka 24 i 25 godina tako oglas pocinje,vrhunska usluga to je ista djevojka,jako prijatna trudi se,200 km njen smjestaj
Tuzla,zaboravih napisati sorry
Ja sam je kontaktirao, i bio dogovorio. Kada sam dosao ispred zgrade vise se nije javljala na mob..tako da jbg...Imate na Superoglasima,djevojka 24 i 25 godina tako oglas pocinje,vrhunska usluga to je ista djevojka,jako prijatna trudi se,200 km njen smjestaj
Bas mi je zao,iskreno ja kad sam na odmoru u Bosni samo nju trazim vrhunska uslugaJa sam je kontaktirao, i bio dogovorio. Kada sam dosao ispred zgrade vise se nije javljala na mob..tako da jbg...
Postujem tvoje misljenje.Kad si mušterija agencije, cijena se dogovara mimo redovnog cjenovnika. Druga stvar, kao što fasada ne može da pokaže kako je kuća sazidana, tako ni izgled ne može da pokaže kvalitet akcije u krevetu, a za to je bitno da oboje učestvujete. Prvo razgovor i upoznavanje, pa onda akcija, a ne da se skineš i da joj odma uvališ kitu u usta i onda ležiš par minuta na leđima dok se ona nasađuje, i na kraju kažeš da je loša akcija.
retard, zatrpava.. pored imboxaNe moras jedno te isto pitanje postaviti 168 puta
dajte vise kontakt aide da stavim reckuPa ljepsa debela Aida od Grofice
Koji je broj njen ako ima dva oglasaJa sam je kontaktirao, i bio dogovorio. Kada sam dosao ispred zgrade vise se nije javljala na mob..tako da jbg...
Imas ti ista?Ista u mostaru dobro placam?
Jel to ona u pametnoj zgradi?Ja sam je kontaktirao, i bio dogovorio. Kada sam dosao ispred zgrade vise se nije javljala na mob..tako da jbg...
NeImas ti ista?
Ne radi vise ona trudnaJel to ona u pametnoj zgradi?
Bio juče sa njima, vrijede u odnosu na ove našeDuo sa njom i drugaricom, 300 eura sat, ko ima nek slobodno proba. Sve preporuke.
Jel to blBio juče sa njima, vrijede u odnosu na ove naše
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|