Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imali neko njen broj moze u ppMislim na Bosmal!
Moze i meniDe broj
Ja joj se javio jedno veče i dobio video poziv i pokazivala mi je sise i pičku da dokaže da je žensko, pa sad šta zaključiti ...Ma ko ga zna i meni djeluje da ima...jedne slike na viberu druge u oglasu. Kaze da je djevojka a ajde ga znaj. Nikako naletiti na nesto sto vrijedi novca kojeg ostavis, sve debelo neuredno ilu preskupo
Ma ko ga zna i meni djeluje da ima...jedne slike na viberu druge u oglasu. Kaze da je djevojka a ajde ga znaj. Nikako naletiti na nesto sto vrijedi novca kojeg ostavis, sve debelo neuredno h
Onda je veoma ruzno zensko hahaha ja dosao kad je otvorila/o vrata samo sam se okrenuo i otisao ja i dalje mislim da je musko ako neko ode nek javi konacan reZultatJa joj se javio jedno veče i dobio video poziv i pokazivala mi je sise i pičku da dokaže da je žensko, pa sad šta zaključiti ...
znaci primio si kitu
Kako se dogovaras sa njom, je li preko IG ili ima broj, koliko kosta?Pogledajte prilog 3909Dali je neko bio kod nje
Ako zelite dobro pusenje i sex javite se mozda ja mogu pomoci
35 god, razvedena, dvoje djece, engleski ne zna, samo ruski, akcija solidna, pušenje bez, sex sa, sise malo veće, prirodne, u dobroj formi, sve u svemu 7/10 ocjena
400 maraka za sat vremena sa curom prosjecnog izgleda? Ne bih da nekoga uvrijedim ali to samo budala moze dati
NisamMoj rođak se zove Milenko, valjda nisi ti ovo Mili
Suzy ti je bilo musko prije pa eto bolje mozda sto i nisi....grofica je uvijek korektna i konkretna, ili si pisao i dogovarao gluposti ili je imala posla ...Suzy-nije htjela sa mnom jer sam mlađi, ona kao radi samo sa starijom gospodom.
Grofica-isto tako neće da se dogovorimo, kad je nazovem pravi se luda da se ne bavi tim poslom.
Imal neka iz doboja,moze li kontakt br0j ?jesil dobio kakav broj? i mene zanima
Moze broj
Banja Luka jos 3 danaNisam bio, ali djeluje korektno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|