Imam ja.. Nije problem... Pogledaj u porukeVrlo rado ali nemam kako niti sa cim,ja sam samo jedna obicna skromna studentica koja ovdje naivnim muskarcima place i izvlaci bonove
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja.. Nije problem... Pogledaj u porukeVrlo rado ali nemam kako niti sa cim,ja sam samo jedna obicna skromna studentica koja ovdje naivnim muskarcima place i izvlaci bonove
Ne kontam.. Pojasni... Nisam u ovoj grupi za bosnu pa nisam upućen u detalje.. Danas sam ušo.. Dobronamjerni komentar dobro došo... A što se tiče paćenika malo poradit na rijčniku... Nit te znam nit me znaš.. Ako se može normalno komunicirati ok... Ako ne svatko sebi... Lp..Koji pacenik moras biti da te lik navuce da mu saljes poruke
Ljudi jedno bitno obavjestenje za Sarajevo odnosno da vam bude jasnije a da ne ispadne da nekoga ocrnjujem ili ukopavam radi se o zeni iz Sokolovic kolonije, ima Sidu i hepatitis. Vjerovatno znate o kome se rad, necu da je
Jel tacna informacija od kud ti znas da ima siduLjudi jedno bitno obavjestenje za Sarajevo odnosno da vam bude jasnije a da ne ispadne da nekoga ocrnjujem ili ukopavam radi se o zeni iz Sokolovic kolonije, ima Sidu i hepatitis. Vjerovatno znate o kome se rad, necu da je imenujem
Jel trend reci one kako se zone i preziva da ljude spasimo da Dana me idu ako ima hivNemoj je imenovati, ali reci nam kako se oglašava (nick)? Pošto ima nas koji ne znamo na koju misliš
A kako ti to znas sviju tiLjudi jedno bitno obavjestenje za Sarajevo odnosno da vam bude jasnije a da ne ispadne da nekoga ocrnjujem ili ukopavam radi se o zeni iz Sokolovic kolonije, ima Sidu i hepatitis. Vjerovatno znate o kome se rad, necu da je imenujem
Ima se pitam to ako jeste a sigurno covjek me laze Moze ime I prezime doticneA kako ti to znas sviju ti
Jesam ja, fula. Ne vrijedi tih paraPogledajte prilog 3909Dali je neko bio kod nje
Ja ga jebem ko razumije sta ovdje piseIma se pitam to ako jeste a sigurno covjek me laze
osim prostitucije a gorivo skupoo ...Ima svega,kafica,diskoteka,restorana,bazena
Pisem sa iPhona pa za to nemoze se razumiti Poruka tacnoJa ga jebem ko razumije sta ovdje pise
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|