BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Već sam ranije pisao u jednom postu, pa ponavljam opet:
Budite svjesni da kondomi ne štite od ne željene trudnoće i polnih bolesti 100%. Spermatozoid hladno prolazi kroz membranu kondoma, a virus Side je 50X manji u prečniku od spermatozoida. Pa se sami zapitajte o rizicima. Savjet vam je da čuvate i ne mijenjate svoje partnerke. Poštujte svoje dame i živite moralno.

Budite svjesni da kondomi ne štite od ne željene trudnoće i polnih bolesti 100%. Spermatozoid hladno prolazi kroz membranu kondoma, a virus Side je 50X manji u prečniku od spermatozoida. Pa se sami zapitajte o rizicima. Savjet vam je da čuvate i ne mijenjate svoje partnerke. Poštujte svoje dame i živite moralno.
Mora da se javljaš iz negog Samostana velečasni... 😁😁

Ajmo davat tačne informacije. Kondom ne propusta virus hiva ako nije oštećen. Viris hiva se prenosi samo putem krvi. Sluzokoza polni organa je veoma tanka i zbog trenja može doći do krvarenja koje golim okom nije vidljivo. Koliko je bitno pravilno stavljanje kondoma toliko je bitno skidanje. Koristit kondom i kod oralnom sexa jer iako pljuvacka sadrži nizak postotak hiva koji barem teorijski ne može izazvati zarazu postoji mogućnost da neko ima krvanje desni ili neku drugo ranu ustima. Poslije oralnog sexa mjenjat kondom jer postoji mogućnost da se oštetio zubima. Izmjwgat takodje duboko ljubljenje. Naravno pored svih mjera opreza nema 100 %zaštite tako da ako sumnjate da neko ima hiv bolje izbjegavati

Koji pacenik moras biti da te lik navuce da mu saljes poruke
Ne kontam.. Pojasni... Nisam u ovoj grupi za bosnu pa nisam upućen u detalje.. Danas sam ušo.. Dobronamjerni komentar dobro došo... A što se tiče paćenika malo poradit na rijčniku... Nit te znam nit me znaš.. Ako se može normalno komunicirati ok... Ako ne svatko sebi... Lp..

Top cura
Sve preporuke

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh