Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cijepljena od kovida...boga ti jebem na sta je ovaj svijet izasao..
"Pod mač bato", što bi rekao čiča Miroljub...cijepljena od kovida...boga ti jebem na sta je ovaj svijet izasao..
Maska obavezna!cijepljena od kovida...boga ti jebem na sta je ovaj svijet izasao..
Upravo to! Ja sam bar za sada imao sreće s tim, jer pokušavam u prepiskama baš to dogovoriti i procjeniti ko zaista može dobiti broj. Ima korektnih likova ali ima i brojeva koje se jednostavno ne mogu ni sa njima podjieliti, komplikovani su to odnosi...Das broj fino kazes ne govori otkud ti broj i onda se nadje levat izlaprda se....sad dobijam poruke gdje me djevojke napadaju i psuju. I onda ti dadni nekome...
Sto je najgore ima nacina lijepo se javis kazes dobio od poznanika kaze bili ste skupa ako je greska ispricavam se ali ne lik sve izbofla kaze ime a slucajno isti nick na forumu i viberu djevojke skontale normalno i jos ih poceo vrijedjati. Brate javi se i to je to ako su zainteresovane javit ce se...bas ima papanaUpravo to! Ja sam bar za sada imao sreće s tim, jer pokušavam u prepiskama baš to dogovoriti i procjeniti ko zaista može dobiti broj. Ima korektnih likova ali ima i brojeva koje se jednostavno ne mogu ni sa njima podjieliti, komplikovani su to odnosi...
Stvarno ne razumijem zasto odavati takve podatke . Pa svi mi trazimo diskreciju u svemu tome. A o vrijeđanju dama noci da ne pricamo . Kralju ako ti je skupa ili ne zeli kontak sa tobom .. jednostavno se pomiri sa cinjenicomSto je najgore ima nacina lijepo se javis kazes dobio od poznanika kaze bili ste skupa ako je greska ispricavam se ali ne lik sve izbofla kaze ime a slucajno isti nick na forumu i viberu djevojke skontale normalno i jos ih poceo vrijedjati. Brate javi se i to je to ako su zainteresovane javit ce se...bas ima papana
Milica vukadinovic je ovaNista posebno. Ovo nije ona Ela H.
Nego druga. Cesto ima i sliku lica u oglasima. Bila je i na superoglasima prije 4 ili 5 godina radila sa jos nekom djevojkom u Neboderu kod poslovne zgrade INE u Hrasnom.
Ne znam kako se zove.Milica vukadinovic je ova
Moze li broj ove Jovane krkalovic u pp castit cu jer sam vec cuo od par ljudi al niko nema brojPisalji broj u pp
De ba druze ne pravi se fin cura kurva ima 5-6godina svi je mogu poznati po tetovazama kad dodjes kod nje nadrogirana mrzovoljna picka suva kao barut jednom rjecju dno dna od usluge a umisli da je neko i nestoNe znam kako se zove.
Ne bi trebalo imena iznositi javno.
Koliko ka vidim, ONA je ipak neko i nešto... A momcii su suvi ko' barut!De ba druze ne pravi se fin cura kurva ima 5-6godina svi je mogu poznati po tetovazama kad dodjes kod nje nadrogirana mrzovoljna picka suva kao barut jednom rjecju dno dna od usluge a umisli da je neko i nesto
Kako ko drug ne sudi po sebi ako si ti suv kao barut nisu sviKoliko ka vidim, ONA je ipak neko i nešto... A momcii su suvi ko' barut!
Ako si iz BL, javi se u PP... Te normalne informacije nisu javno dotupne, ako hoćeš po razumnoj cijeni da se provedeš...Samo neko prepucavanje na ovom forumu! Kao budala gledam hoće li se pojaviti neka normalna informacija da opalim neku normalnu za razumnu nadoknadu ali izgleda teško da na ovom forumu obitavaju ljudi koji poznaju takve... Nikako mi nije jasno zašto svi imate toliki ego...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|