CitlukJeli ta kafana u Mo ili u Citluku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CitlukJeli ta kafana u Mo ili u Citluku?
Debela ?Zdravo, da li neko zna jednu stariju danu mislim da se zove Aida i Sarajeva broj 0603025..
Da li je neko bio sa njom?
Da, plavaDebela ?
Pozdrav, može li kontakt od ove djevojkeNeki dan sam bio u Tuzli, obratite pozornost blackluna1, ona traži sex. CURA 18 godina, max, 20, exstra pička, možeš jebat i u jednu i u drugu rupu, 100 KM, sat. Imam joj i slike naravno bez glave.
Neki dan bio sa njom, katastrofa, od huje broj izbrisao.Pozdrav, može li kontakt od ove djevojke
Imaš vikendom relax masažu u Bijeljini, nekada se oglašavala na OLX-u. Pa pokušajte nekako je kontaktirati. Tajlandska masaža sa erotskim elementima (bez sex-a). Cijena je tada bila 70 KMZna li neko neke djevojke iz Bijeljine, Brčkog, može i Loznica. Pozdrav
Koristila RS broj, ali je iz Srbije dolazila.Imaš vikendom relax masažu u Bijeljini, nekada se oglašavala na OLX-u. Pa pokušajte nekako je kontaktirati. Tajlandska masaža sa erotskim elementima (bez sex-a). Cijena je tada bila 70 KM
ruzna ili sta?!Neki dan bio sa njom, katastrofa, od huje broj izbrisao.
Ni zavrsio nisam
Da ima slika glave mozda nebi ni otisso...
Jesi nasao kontakt za s....m...Brate koja je ovo? Može li neki kontakt za ovu?
Hahahahaha kakav crni kontakt, lik stavio lazne slike, cura je iz KanadeJesi nasao kontakt za s....m...
retardima nikad kraja..Hahahahaha kakav crni kontakt, lik stavio lazne slike, cura je iz Kanade
Sitara Hewitt (@sitara_hewitt) • Instagram photos and videos
111K Followers, 1,372 Following, 869 Posts - See Instagram photos and videos from Sitara Hewitt (@sitara_hewitt)www.instagram.com
Jebao sam je ja, i apsolutno nemam zelju ponovo niti iskreno preporucujem. Mnogo ali bas mnogo cudna. Nije od neke ljepote ali nije ni ruzna. Nekakav generalni opis izgleda kao olinjala rokerka. Sise su dobre ostalo lose. Nije da ocekujem sad od cure da izvodi vratolomije al brate osjeco sam se ko da silujem Boze me oprosti. Inace ako neko bude trazio broj ja nemam broja ugovorio sam preko maila koje inace cesto mijenja ali je uvijek isti koncept oglasa tako da se vrlo lako prepozna da je ona. Lagana je za dogovorruzna ili sta?!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|