Gdje se oglašavaju prvi put čujem za njih?Jel ko bio u mostaru sa ove dvi Arnela&ivana ovako im je na viberu. Javljaju se na oglase rade samo zajedno kaze mi ova sto sam se cuo sa njom da su par
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje se oglašavaju prvi put čujem za njih?Jel ko bio u mostaru sa ove dvi Arnela&ivana ovako im je na viberu. Javljaju se na oglase rade samo zajedno kaze mi ova sto sam se cuo sa njom da su par
Ne odgovara na poruke ni na meilJel iko probao? Navodno cura ili ''cura'' nikad ne odradi dogovoreno? https://bih.ljubavni-oglasnik.net/oglasi/detalji/pruzam-oral/oglas.php?id=188983&cid=4
Nije neštoDa li je neko koristio usluge ove djevojke? Kakvi su bili dojmovi? Oni koji je poznaju lično ili sa instagrama če sigurno prepoznati o kome se radi iako fotke na oglasu ne otkrivaju lice.
Ella
Imaš li broj?Zdravo raja,
Je li neko mozda bio sa djevojkom iz Srebrenika, Pahuljica joj je ime na viberu, zgodna djevojka, lijepa..(skoro je neko i sliku njenu postavio ovdje, prije sedmicu, 10-tak dana)
Ako jeste nek se javi u pp.
Hvala,
Pozdrav
ma sta kazess, pahuljica, pa odakle ti ime sa vibera, ako vec imas broj pozovi saam, uplati bon pa javi jesli li jebao ahhahahahaImaš li broj?
trazi pare unaprijed za rezervaciju, gass od takvih!! ))))) supci sami sebe reklamiraju ovdje..ma sta kazess, pahuljica, pa odakle ti ime sa vibera, ako vec imas broj pozovi saam, uplati bon pa javi jesli li jebao ahhahahaha
Neko je već napisao da piše Pahuljica na viberu pa zato tražim broj. Pozzma sta kazess, pahuljica, pa odakle ti ime sa vibera, ako vec imas broj pozovi saam, uplati bon pa javi jesli li jebao ahhahahaha
ma provjereno vec, trazi unaprijed pare, nije vise pahujicaNeko je već napisao da piše Pahuljica na viberu pa zato tražim broj. Pozz
Javi se u privatniPozz raja, novi sam na formu..iz Sarajeva sam.Za sada sam bio kod Alma Negre i Elle (ako nekom trebaju brojevi saljem u pp al imate svi sigurno).Moze li neko da mi posalje u pp par brojeva provjerenih za Sarajevo,po mogucnosti da dolaze na adresu. Hvala unaprijed
Mozr i meni Sarajevo lukavica paleJavi se u privatni
Da li je ta djevojka musko,homosexualac i trazi bonove isto kao i ja?Imam stvarno dobar kontakt za Sarajevo, 20g cura, top izgled. Mijenjam za neku preporuku Sarajevo i okolina... Kod ovih standardnih što se vrte po forumu sam bio i nezanimaju me. Znači preporuku za preporuku mijenjam... Može i par. Pp
JeDa li je ta djevojka musko,homosexualac i trazi bonove isto kao i ja?
Šta te zanima? 30+, ili 20+? Plava, crna?Banjaluka razmjena?pozz
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|