Jah jah, sa trenutnim boravištem u Neumu,
Ako ti je usputno navrati bujrum,
Đe ima mjesta za dvoje ima i za troje, ako je kuća tijesna...nisu čeljad bijesna...
Cime se sve necete baviti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jah jah, sa trenutnim boravištem u Neumu,
Đe ima mjesta za dvoje ima i za troje, ako je kuća tijesna...nisu čeljad bijesna...
Hahahahahaha PA jel moguce treba GA odma banCime se sve necete baviti
Laz, nije djevojka uopće iz NeumaJah jah, sa trenutnim boravištem u Neumu,
Kazem 200eu jer treba nasut goriva,platit taksi,platit sobu,gotiva eventualno .Tema jest BiH ali 200 eur je bar duplo skuplje u odnosu na mnoge druge 'izvikanije' zemlje. Italija, cijene na ulici idu od 30 EUR pa na vise, drugi su pomenuli Njemacku, dodati cu Madjarsku Srbiju i Rumuniju gdje ima fantasticnih djevojaka po dosta realnijim cijenama. Tu je i Bugarska ali tamo jos nisam bio.
Ko ima 200 EUR za dati jednom ili vise puta ima i mogucnosti posjetiti okolne zemlje. BiH je teska rupetina.
Moze i meni,hvala.Imal broj neko za Mostar molim va
Čojk mislio Svitava hahaKakav crni Neum, eto stavio je covjek gore link.
Kliknes i vidis da se zena zove Sitara Hewitt, adresa: California 1, Malibu, Los Angeles County, United States. Znaci ni blizu Neuma hahahaha.
Je frende,puna BusovacaPozzz. U Busovaci sam kratko poslom par dana. Ima li ko kakav kontakt od neke djevojke. Bio bih zahvalan
Pa super, samo kako neko ko dode u nepoznat grad treba da to zna. Ako imas br ok, prosljediJe frende,puna Busovaca
Pa Lašvansa petlja ti pred kućom, mi tamo treba da dolazimo...Neko broj iz zenice busovaca
Ma jasta je, pa imala bi do sada recenziju. Mesi i Ronaldo nisu pravili vece laznjake...Jel bio iko sa ovom aleksandrom sa city od love banjaluka? Ne znam jel laznjak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|