BLX
Well-known member
246. stranica foruma!Hvala drug. Pozz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
246. stranica foruma!Hvala drug. Pozz.
De prelistaj covjeku da se ne muci!246. stranica foruma!
Hahah, da da... Malo mi glupo broj objavljivati, al' i ovo će nekima biti teško...De prelistaj covjeku da se ne muci!
Moze koji br saljem Sarajevo ti meni lkNudim 6 brojeva za Sarajevo i Lukavici,u zamjeni isto brojevi moze Sarajevo i okolina!
Bravo drug. Svaka čast.Recenzije:
Elena BL
Bio kod nje kad je tek dosla u Banja Luku i pocela raditi. Dogovor korektan, pristup isto tako. Izgled ispod prosjecan, predebela, znaci nije bucka nego je bas bas debela. Sad sto se tice akcije, pusenje odradi profesionalno, sex isto nije los, ali smeta visak kilograma....zavrsnica je bila u usta to jest vise po faci i sisama nego u usta...cijena je bila cini mi se 100€ za sat tada.
Ivana BL
Bio kod nje jednom, dogovor lagan, dala mi odma lokaciju i dosao kod nje...izgled nije nesto, starije nego sto pise na oglasu, sigurno je 40+, a ne 36 kao sto pise...isto tako tijelo barem 15-20kg viska. Pusenje ok, akcija losa, sise su dobre moze i bez kondoma kod nje, uglavnom najveci plus je sto je prijatna i pristup sa klijentom. Svrsavanje moze gdje hoces.
Lana BL
Dogovor katastrofa, pristup isto los.
Vjerovatno najbolji izgled od svih pored Amele...imala je neke fleke po tijelu, sise male, guza cvrsta...pusenje lose s kondomom, akcija je dosta dobra sa njom, moze se nabijati jace. Iritira sto pali stopericu na telefonu, da ima malo bolji pristup bila bi ok. Svrsavanje u kondom
Starka kod audi servisa
Plavusa, starka, pise da ima 40 godina a ima oko 50 trazi 100km za sat, nije losa sto se tice dogovora, tijelo staro i uglavnom visi na njoj. Ne vrijedi, pusenje s kondomom koje je dobro, dole je suma, nije obrijana.
Amela
Dogovor preko vibera korektan i brz, izgled dobar poprilicno, silikonske usne i sise. Pusenje bez kondoma dobro, i sex moze bez kondoma, i jedno i drugo je dosta dobro. I ona se potrudi tako da nije lose. Sat 100€
Krupnija je, malo ima neku dosadnu pricu
Maja sa as oglasa
Cura iz Srbije, sitnija, crnka, u tijelu bas dobra ima lijepe sise i guzu. Na faci ima neki oziljke pa nije bas nesto, po tijelu tetovaze. Pusenje bez kondoma, a moze se i sex dogovoriti bez kondoma. Pusenje jedno od najboljih, i akcija bas dobra. 150km sat. Povremeno dolazi, svrsavanje moze gdje hoces
Cura i s.mosta
Povremeno dolazi, srednje krupna, male sise, crvena kosa...dogovor ekstra, brz i lagan.
Pusenje bez kondoma, moze i sex bez. Dobrro pusenje i dobar sex, samo ne daje da se svrsi u nju, a ostalno moze bilo gdje. 120km sat, sve super osim malih sisa...
Jasmina
Dogovor ok, izgled ekstra, silikonka. Sise i usta uradila, pusenje dobro sex nije los, ali odradjuje preveliki broj, jer je iz Srbije pa ovdje dodje na par dana. Lize muda dobro sat 250€ ima uvijek na razlicitim mjestima smjestaj
To je uglavnom to iz Banjr Luke sto je aktivno trenutno, kad mi se bude dalo napisacu recenzije i za Sarajevo, tamo imam preko 30 recenzija. Ako ima ko sta novo iz Banja Luke neka javi da skoknem do Banja Luke
OVAJ GROB TRAŽI 200 MARAKA?????prepiska sa KMajkic6; toliko o postenju Pogledajte prilog 3854Pogledajte prilog 3855Pogledajte prilog 3856Pogledajte prilog 3857Pogledajte prilog 3858
Ma to je lazni profil...OVAJ GROB TRAŽI 200 MARAKA?????
Nemojte obraćati pažnju na oglasne fotografije... Kao što je priča sa dopunama isfurana, tako prihvatite i činjenicu da djevojke sa fotografija u 99% slučajeva nisu realno one. I vjerujte da ni jedna ne zaslužuje da je kontaktirate i da joj se pogleda profi ako traži preko 50 Eur.A neka 2 groba strankinje kharlisa i paloma na EGE u Sarajevu, više liče na muško nego na žensko i traže 300 eura haha.
CUJ, SADA JE BRCKO, DO SADA JE TUZLA BILA , ISTI USLOVI UPLATIS BON I POPUSISprepiska sa KMajkic6; toliko o postenju Pogledajte prilog 3854Pogledajte prilog 3855Pogledajte prilog 3856Pogledajte prilog 3857Pogledajte prilog 3858
Bravo drug. Svaka čast.
Dobro bi bilo kad bi napisao recenzije za Sarajevo. Odvoji malo vremena, cijenit ćemo to
Je li te ko šta pitaoAu pm jesi skroman,
Čovjek napisao pola knjige iskustava za BL i lijepo napisao da i nema baš slobodnog vremena za Sarajevo a ti tražiš da ti ipak piše recenzije za Sarajevo jer ćeš ti to kao cijeniti !
Velikog hajra od tog tvojeg "cijeniti",
Ležiš na stomaku, žvačeš čips i piješ Sunny Colu i hoćeš da ti neko na tacni p*čku servira...
Je li ko bio kod Selme u srebreniku valjda?
Recenzije:
Elena BL
Bio kod nje kad je tek dosla u Banja Luku i pocela raditi. Dogovor korektan, pristup isto tako. Izgled ispod prosjecan, predebela, znaci nije bucka nego je bas bas debela. Sad sto se tice akcije, pusenje odradi profesionalno, sex isto nije los, ali smeta visak kilograma....zavrsnica je bila u usta to jest vise po faci i sisama nego u usta...cijena je bila cini mi se 100€ za sat tada.
Ivana BL
Bio kod nje jednom, dogovor lagan, dala mi odma lokaciju i dosao kod nje...izgled nije nesto, starije nego sto pise na oglasu, sigurno je 40+, a ne 36 kao sto pise...isto tako tijelo barem 15-20kg viska. Pusenje ok, akcija losa, sise su dobre moze i bez kondoma kod nje, uglavnom najveci plus je sto je prijatna i pristup sa klijentom. Svrsavanje moze gdje hoces.
Lana BL
Dogovor katastrofa, pristup isto los.
Vjerovatno najbolji izgled od svih pored Amele...imala je neke fleke po tijelu, sise male, guza cvrsta...pusenje lose s kondomom, akcija je dosta dobra sa njom, moze se nabijati jace. Iritira sto pali stopericu na telefonu, da ima malo bolji pristup bila bi ok. Svrsavanje u kondom
Starka kod audi servisa
Plavusa, starka, pise da ima 40 godina a ima oko 50 trazi 100km za sat, nije losa sto se tice dogovora, tijelo staro i uglavnom visi na njoj. Ne vrijedi, pusenje s kondomom koje je dobro, dole je suma, nije obrijana.
Amela
Dogovor preko vibera korektan i brz, izgled dobar poprilicno, silikonske usne i sise. Pusenje bez kondoma dobro, i sex moze bez kondoma, i jedno i drugo je dosta dobro. I ona se potrudi tako da nije lose. Sat 100€
Krupnija je, malo ima neku dosadnu pricu
Maja sa as oglasa
Cura iz Srbije, sitnija, crnka, u tijelu bas dobra ima lijepe sise i guzu. Na faci ima neki oziljke pa nije bas nesto, po tijelu tetovaze. Pusenje bez kondoma, a moze se i sex dogovoriti bez kondoma. Pusenje jedno od najboljih, i akcija bas dobra. 150km sat. Povremeno dolazi, svrsavanje moze gdje hoces
Cura i s.mosta
Povremeno dolazi, srednje krupna, male sise, crvena kosa...dogovor ekstra, brz i lagan.
Pusenje bez kondoma, moze i sex bez. Dobrro pusenje i dobar sex, samo ne daje da se svrsi u nju, a ostalno moze bilo gdje. 120km sat, sve super osim malih sisa...
Jasmina
Dogovor ok, izgled ekstra, silikonka. Sise i usta uradila, pusenje dobro sex nije los, ali odradjuje preveliki broj, jer je iz Srbije pa ovdje dodje na par dana. Lize muda dobro sat 250€ ima uvijek na razlicitim mjestima smjestaj
To je uglavnom to iz Banjr Luke sto je aktivno trenutno, kad mi se bude dalo napisacu recenzije i za Sarajevo, tamo imam preko 30 recenzija. Ako ima ko sta novo iz Banja Luke neka javi da skoknem do Banja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|