Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slike su joj skinute sa interneta nisu njeneEvo nešto sa instagrama samo treba provjeriti jel to realno. Nego osim toga jel zna netko neku djevojku/ženu voljnu a da je iz Broda ili okolice. Može i u inbox.
Arijana
evo i poruke koju sam dobio:
Pogledajte prilog 3789
Ma realno je 100%Evo nešto sa instagrama samo treba provjeriti jel to realno. Nego osim toga jel zna netko neku djevojku/ženu voljnu a da je iz Broda ili okolice. Može i u inbox.
Arijana
Pogledajte prilog 3789
Ti si drogiraš 100%Evo nešto sa instagrama samo treba provjeriti jel to realno. Nego osim toga jel zna netko neku djevojku/ženu voljnu a da je iz Broda ili okolice. Može i u inbox.
Arijana
Pogledajte prilog 3789
ne lupaj, picke iz tih manjih gradova se jebu jednako kao i one iz vecih, ali ne u svom gradu ili okolini..
Daj kontaktOvo kod Bosmala katastrofa, romkinja, nista se ne trudi, jedva ceka da zavrsis
Imas broj od prijateljiceIma prijateljicu, još bolju i ljepšu od nje. 25 godina.
i ja sam tražio, al ne odgovaraImas broj od prijateljice
ova iz bl hoće 250 eura sat ona budala u sarajevu 300 eura sat, klasika samo oral bez, jebote kurac ko plaća ovo? jel arapi turisti il šta, šizofreno brate jebote kako onaj kaže do prije par godina po sarajevu bilo 100 km sat pičke po 20 21 22 godine, ova sad izhabana što znam da se karala po beogradu 2012 godine za trećinu cijene sad hoće 600 maraka za sat
To je ona malo krupnija ima tetovažu?Bio kod djevojke iz sredine oglasa,cista i kulturna,zna svoj posao a 200 km je sat.Ostale mi nisu odgovorile na poruku,prva iz oglasa je cesto spominjana na sajtu ali nisam imao cast da mi odgovori na poruku.
Brišite redovno svoje status poruke ako za to ima potrebe, kao i pristigle poruke ako ne želite da ih drugi čitaju...Dragi moji članovi "noviji", nemojte da se blamirate na javno! Brojeve u razmjeni dajete kao da su sličice, al' fora baš. Nemam sad al' poslaću kada budem imao. PORUKE KOJE DIJELITE IZMEĐU SEBE A NISU U PRIVATNIM PREPISKAMA, VIDLJIVE SU I NAMA OSTALIMA JER IH KAČITE NA ZID ONOGA KOME STE PORUKU POSLALI. I onda "jaro" neki pošalje i napiše samo diskretno da taj neko ne objavi broj javno. A ovamo sve na izvolte i ko zna čiji podatak je javno dat svima nama na uvid...
Koji sam peh i belajsuz...predosjetih nevolju kod Nikoline Pišek.
Sad joj umro i muz..mlad lik..40 banke.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|