Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ti ga pop*šila ona nego on.Ne znam sta ti znaci full, bio sam kod RiaDiaMond s ts-datinga, ni jedna zenska mi ga nije tako popusila ko ona.
Sarajevo.Drug koji grad je Silva lp
Može brojOvo je Elma, probao, dosla na adresu, 100 e sat, rekla je da za stalne ide popust, 100 KM sat. Sto se tice Sa, sasvim ok iskustvo. Nisam jos probao Almu Negru jer nisam procitao iskustvo iz prve ruke.
Najbolje su one sto budu na superoglasima kratko vrijeme.
Ima ih koje budu u prometu mjesec i onda nestanu.
To su izgleda obicne djevojke koje zarade neki iznos i povuku se iz posla.
Pozdrav forumaši
Neko provjeren kontakt djevojaka iz Zenice
Moze u pp, novi sam clan.
Ajmo bilo ko, bicu vam
Otidji na stranicu Loveofcity, i odaberi grad Zenica. Zove se Lana pa kontaktirajPozdrav forumaši
Neko provjeren kontakt djevojaka iz Zenice
Moze u pp, novi sam clan.
Ajmo bilo ko, bicu vam jako zahvalan
Katastrofa... ne bih nikome preporucio.Otidji na stranicu Loveofcity, i odaberi grad Zenica. Zove se Lana pa kontaktiraj
Koja je to, imas li kontakt, gdje se moze naci. Taman bi to bilo usputBio sam ko nje, u Lukavici je, bucka niza, ok faca, masaza je ok i fino ga popusi, i opustena je skroz.
bio...al kod ove druge...ne kod te Vete...spustio na 220...dobro pusenje, seks onako, sitnije gradnje generalno nije losa al ne vrijedi tih para...Ljudi je l isao ko kod ove dvije Estonke što su u BL, konkretno me interesuje Veta?
O kojoj ti pricasBio sam ja s kcerkom pa poslije 3 mjeseca s mamom! Obe rade a u sarajevu su! Od cetrke neam kontakt jbg sad sam joj materina stalna musterija
Al trenutno su u dijasporu pobjegle![]()
Vjerovatno Ela i Samira...mada Samira se bila udala hahahahha ne znam da li je nastavila nakon togaO kojoj ti pricas
Udala i pokrilaVjerovatno Ela i Samira...mada Samira se bila udala hahahahha ne znam da li je nastavila nakon toga
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|