Sad je na stupu,pa se teleportira u Bl, X BONCrnkinja Emina koja u oglasu pise riječ "lahko dogovoriti"mora da je real deal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad je na stupu,pa se teleportira u Bl, X BONCrnkinja Emina koja u oglasu pise riječ "lahko dogovoriti"mora da je real deal
Koji gradZa sad najbolja Alma. Zgodna oko 35 god. Ima tetovazu na leđima slika djevojke.
Ekstra tehnika. 100KM.
Koji grad
I ja isto trazim ali bezuspješnoIma li neko novi broj da mi pošalje od one sa Koševskog brda i je li neko bio sa onom što komunicira preko maila, Milica Simovic?
ma ta simovic je prevara sigurno ja dogovorio bio nakon sat otkaze, kao izletilo joj nesto. A ta sa kosevskog u oglasima je 40g i salje ono sto nestaje. Ma ove kurve se kurce ko da one nama placaju ne kontam. Tacno doslo vrijeme da ne mozes nista normalno naci.I ja isto trazim ali bezuspješno
Odakle jeZa sad najbolja Alma. Zgodna oko 35 god. Ima tetovazu na leđima slika djevojke.
Ekstra tehnika. 100KM.
Mozel u privatno kontakti od tih sto imaju po Tz hvala punoSara (Jasmina) sto je dosla nije losa, perverzna je uziva bar u sexu,nije ko neke preko kurca da radi.
Gordana Ceko insta No_name_1992_27
Lana je sad vise po Tuzli I Bn nego Bl.
Ove Ruskinje I ne vrijede nesto
Nije Simovic prevara.ma ta simovic je prevara sigurno ja dogovorio bio nakon sat otkaze, kao izletilo joj nesto. A ta sa kosevskog u oglasima je 40g i salje ono sto nestaje. Ma ove kurve se kurce ko da one nama placaju ne kontam. Tacno doslo vrijeme da ne mozes nista normalno naci.
Jeli ko bio jovanah9090 mail, ili je to ista cura simovic, djeluje mi kao istoNije Simovic prevara.
Pisalo je ovde par ljudi da je bilo kod nje, te da su bili zadovoljni.
De privatno broj od te sa Koševskog.
To je ta, ni tu mi nije odgovorila.Jeli ko bio jovanah9090 mail, ili je to ista cura simovic, djeluje mi kao isto
Može kontakt od Sara(Jasmina),hvalaSara (Jasmina) sto je dosla nije losa, perverzna je uziva bar u sexu,nije ko neke preko kurca da radi.
Gordana Ceko insta No_name_1992_27
Lana je sad vise po Tuzli I Bn nego Bl.
Ove Ruskinje I ne vrijede nesto
Pa sta neki ovdje pisu da je uredna, neko nekog zeza ociglednoTo je ta, ni tu mi nije odgovorila.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|