Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde nam ti napisi jednuSto je meni zabavno citati ove vase recenzije!!!
Nemam iskustva ko vi s tim Ja sam samo obicna fotografkinja, model...Hajde nam ti napisi jednu
Neka vas, pa makar ništa ne napisali! Dovoljno je i pratiti iz sjenke, vidimo da podršku imamo (valjda pozitivnu hahahah)...Nemam iskustva ko vi s tim Ja sam samo obicna fotografkinja, model...
Pozetivna je podrska... A ako ne zelite da se mjesam i komentarisem, ja necu...Neka vas, pa makar ništa ne napisali! Dovoljno je i pratiti iz sjenke, vidimo da podršku imamo (valjda pozitivnu hahahah)...
Samo tako i nastavite! Ali ja vjerujem da nas ima još ovdje muškaraca na forumu, koji osjećaju i dozu poniznost pred našim "damama" u prepiskama na forumu. Strašne se gluposti iznose, a ovamo živimo visoko moralno...Pozetivna je podrska... A ako ne zelite da se mjesam i komentarisem, ja necu...
Ja sam komunikativna po prirodi... Otvorena sam za sva pitanja, i pomocu ako mogu.Samo tako i nastavite! Ali ja vjerujem da nas ima još ovdje muškaraca na forumu, koji osjećaju i dozu poniznost pred našim "damama" u prepiskama na forumu. Strašne se gluposti iznose, a ovamo živimo visoko moralno...
daj onda zavrsi nesto ako vec zelis pomociJa sam komunikativna po prirodi... Otvorena sam za sva pitanja, i pomocu ako mogu.
ma kresnuli bi mi nju samo neka se javiOna Vas sprda.
vidi druze mi smo par i pokusavamo naci djevojku ili par za druzenje ako imas neki prijedlog da pomognes to je okKresno bi ti i kozu, da ti da.
Ne sprdam... Po cemu ti to zaključujes?Ona Vas sprda.
znaci da ces pomoci?Ne sprdam... Po cemu ti to zaključujes?
A ona je?Sara Erani?
dobra je riba ima li kontaktA ona je?Sara Erani?
Imala je neki čudan username na instagramu. Sad je ne mogu naći Pa da vidim da li je jos jedna u moru laznjaka, ili je neko imao iskustva.A ona je?Sara Erani?
Pozdrav, kakva je jesi li bio, imas li mozda broj ili neki kontakt?Poz. Da li je bio neko kod ove u Celincu sto radi masazu? Moze odgovor u pp
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|