Ivan_Rudnik_Mostar
Member
Jesi bio sa njon?Samo da uporedite cijene i izgled. Ova djevojka ovdje u Berlinu naplaćuje 1h 90€, radi za agenciju. Lijepo nazoveš ona dođe i sve 5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio sa njon?Samo da uporedite cijene i izgled. Ova djevojka ovdje u Berlinu naplaćuje 1h 90€, radi za agenciju. Lijepo nazoveš ona dođe i sve 5.
NaravnoJesi bio sa njon?
Imaš i djevojke na happy hour (kao kod nas sniženje) u agenciji pa sat bude 75€Naravno
I meni se javila i trazi xbon, pa cim ti xbon trazi nema od toga nista , prevaraZgodna plavuša iz Sarajeva, radim kao hostesa na otvaranju kafića a sad malo proširujem biznis. Nova sam u ovome ali nisam glupa da se cimam i gubim vrijeme. Samo konkretne ponude dolaze u obzir. Imam svoj prostor i može se raditi sve što je normalno. Dakle ništa preko toga. Anal i ne pomišljajte. 169 visoka, guza veća, grudi četvorka, jako lijepa u licu.
Za dogovor pišite na marizela-zela@hotmail.com
Je li neko bio sa ovom djevojkom ? Rezervacija x bon 20 KM
Sta sve radi, pusi bez gume?Naravno
Oral bez, sex obavezno, imaš još dodatnih opcija za nadoplatiti. Npr upotreba vibratora 10€, svršavanje po faci 20€... Sve djevojke sa kojima sam bio su prva klasa, prijatne. Imaš i baš onih za klasu više, one oko 150€, mada nevidim šta i ovakvim hvaliSta sve radi, pusi bez gume?
Ova da je dolje u Bosni bila bi jača od DodikaSta sve radi, pusi bez gume?
Bio ja, cura je boli glava. Ne štopa vrijeme, priča kao da se znamo godinama. Uredan stan u Tibri. Nema iskustva to se vidi, ali se potrudi. Mana joj je što komunicira emailom i trazi X bon.Zgodna plavuša iz Sarajeva, radim kao hostesa na otvaranju kafića a sad malo proširujem biznis. Nova sam u ovome ali nisam glupa da se cimam i gubim vrijeme. Samo konkretne ponude dolaze u obzir. Imam svoj prostor i može se raditi sve što je normalno. Dakle ništa preko toga. Anal i ne pomišljajte. 169 visoka, guza veća, grudi četvorka, jako lijepa u licu.
Za dogovor pišite na marizela-zela@hotmail.com
Je li neko bio sa ovom djevojkom ? Rezervacija x bon 20 KM
Ovdje par ovih pacijenata opravdava sebe i ove nase fufe sto im placaju 200 eura il maraka sat, argument im je da imaju para pa je to njima nistaOva da je dolje u Bosni bila bi jača od Dodika
Znaci isplati se otici. Je li sex sa kBio ja, cura je boli glava. Ne štopa vrijeme, priča kao da se znamo godinama. Uredan stan u Tibri. Nema iskustva to se vidi, ali se potrudi. Mana joj je što komunicira emailom i trazi X bon.
Ovu drugu Milfaču što je preporučio kolega sa foruma nisam uspio dobiti nikako. Na viberu joj stoji slika šetališta sa Dobrinje, ali ne javlja se pet dana.
Znaci isplati se otici. Je li sex bez kondoma ?Bio ja, cura je boli glava. Ne štopa vrijeme, priča kao da se znamo godinama. Uredan stan u Tibri. Nema iskustva to se vidi, ali se potrudi. Mana joj je što komunicira emailom i trazi X bon.
Ovu drugu Milfaču što je preporučio kolega sa foruma nisam uspio dobiti nikako. Na viberu joj stoji slika šetališta sa Dobrinje, ali ne javlja se pet dana.
Samo kažem kakav je odnos usluge i cijene, jer tu je stalno dilema oko toga. Svako ima pravo da za sebe misli da odlično izgleda i da može naplatiti koliko hoće ali realno gledajući... Upravo tome su i krivi pojedinci što idu i plaćaju nenirmalne cifre. Ljetos sam bio tu sa Majom brazilan i iskreno nije za tih para a pogotovo te našeOvdje par ovih pacijenata opravdava sebe i ove nase fufe sto im placaju 200 eura il maraka sat, argument im je da imaju para pa je to njima nista
hoces reci drug da ima cura koja se odazove nakon što dobije X bon?Bio ja, cura je boli glava. Ne štopa vrijeme, priča kao da se znamo godinama. Uredan stan u Tibri. Nema iskustva to se vidi, ali se potrudi. Mana joj je što komunicira emailom i trazi X bon.
Da ali je u Njemackoj prostitucija legalizovana i ne moze se poredit ni jedan grad u BiH sa Berlinom koji ima vise stanovnika od cijele BiH, a te cure sto rade za 90€ ako sam dobro razumio nemaju svoj smjestaj nego samo dolaze kod klienta. Svakako stoji da bolje izgledaju od bilo koje nativne ili strankinje iz BiH.Samo da uporedite cijene i izgled. Ova djevojka ovdje u Berlinu naplaćuje 1h 90€, radi za agenciju. Lijepo nazoveš ona dođe i sve 5.
Ali ni to nije razlog ni da te naše naplaćuju po 200e, bolje i platiti još smještaj a biti sa pravom. Nek one rade ali neka malo stanu na loptu. Tu ljudi rade za to što ona zaradi za sat dva pa još njima da dajuDa ali je u Njemackoj prostitucija legalizovana i ne moze se poredit ni jedan grad u BiH sa Berlinom koji ima vise stanovnika od cijele BiH, a te cure sto rade za 90€ ako sam dobro razumio nemaju svoj smjestaj nego samo dolaze kod klienta. Svakako stoji da bolje izgledaju od bilo koje nativne ili strankinje iz BiH.
Ako moze br bio bi zahvalanSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Ja sam kontaktirao jako kulturna i sve super al kad se trebamo dogovoriti ništa ne odgovara ako bude tražila unaprijed pare nema od toga nista fake 100%Jel neko kontaktirao, bio kod ove dame?Pogledajte prilog 3386
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|