vandertaat
New member
Mislim da ne pricate o istoj osobi, Elena je ogromna debela djevojka koja trazi 200e a Amela je sa kluba za odrasle nije debela, malo punija ali ni blizu Elene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i trazi 100e za satMislim da ne pricate o istoj osobi, Elena je ogromna debela djevojka koja trazi 200e a Amela je sa kluba za odrasle nije debela, malo punija ali ni blizu Elene
U pravu si dok je debila da im placaju toliko po satu one ce i trazitiMoguce je, sada je nema na City
ali u svakom slucaju obje su sebe precijenile, po mom misljenju naravno
130 km sat, 50 godina a jbtIma u trnu ili u zaluzanima nezz tqcno jedna z 130km sat sve radi oral anal sve sve starija 50g al dobro se drzi imao sam nekad i slike al nemam vise
Imas broj ili slike ili neki kontakt?130 km sat, 50 godina a jbt
a ona mala iz Tuzle 100 km sat, nekoliko puta sam bio , sad je nema , vjerovatno neki dady je pokupio
Vrati se unazad i imas sve, mislim 10 i 11 mjesec neko je objavioImas broj ili slike ili neki kontakt?
Imas brojIma u trnu ili u zaluzanima nezz tqcno jedna z 130km sat sve radi oral anal sve sve starija 50g al dobro se drzi imao sam nekad i slike al nemam vise
Imas li brojIma u trnu ili u zaluzanima nezz tqcno jedna z 130km sat sve radi oral anal sve sve starija 50g al dobro se drzi imao sam nekad i slike al nemam vise
Ako je starija i ima dobru sisu..posalji brIma u trnu ili u zaluzanima nezz tqcno jedna z 130km sat sve radi oral anal sve sve starija 50g al dobro se drzi imao sam nekad i slike al nemam vise
Imas možda brojAko je starija i ima dobru sisu..posalji br
to ti je ova zena, ako je iza hifine na stupu, 100% osim ako nemaju dvije da tu rade https://www.olx.ba/artikal/42374969/masaza-sarajevo-ugodna-opustajuca-relax-masaza-tijela/Brate ispao si panjina teska, imao sam takvu ponudu unatrag 3 god i nisam nasjeo, kuja mi pocela psovat na tel kad sam rekao da mi ne pada napamet da joj placam unaprijed, ova trazila na racun pare...
to ti je ova 100% https://www.olx.ba/artikal/42374969/masaza-sarajevo-ugodna-opustajuca-relax-masaza-tijela/Vec sam jednom pitao ali nisam dobio odgovor, pa mozda sad neko bude.
Prosli put u Sarajevu bio sam na masazi kod djevojke nekih 40tak godina na piku nasao sad nema oglasa, mislio sam da je to ova kod koje sam prije bio ali nije.
Uglavnom ova gdje sam jednom davno bio je naselje iza Hifine pumpe poslije stupske petlje u Sarajevu, 40tak godina, uglavnom to sto radi dobro radi volio bih sutra ponovo otici, pa zna li neko kako se zove i kontakt neki ako ima zahvalan bih bio...
obavezno kupiPozzz Xbonn trazi da kupim ko garanciju ali da ne slikam sve brojeve .vecinom je prevara..ima li ko iskustva..nedjeluje mi kao laznjak..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|