BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Za Mostar cura iz BL dosla Elena , top je pola sata 100 eura , oral 50eura 0644116255 korektna je i cista malo jest punija fino lice uska u pm.meni ne smeta volim bucke :)
POLA SATA 100 EURA, JARANE POGLEDAJ CITYOFLOVE KAKVE SU SAT 100 EURA. TA JE MOZDA SAT 100 KM I TO DA SE VESELI. DIZETE IM CIJENU BEZ POTREBE NISU NI BLIZU TE CIJENE

POLA SATA 100 EURA, JARANE POGLEDAJ CITYOFLOVE KAKVE SU SAT 100 EURA. TA JE MOZDA SAT 100 KM I TO DA SE VESELI. DIZETE IM CIJENU BEZ POTREBE NISU NI BLIZU TE CIJENE
ni blizu cijene, pa spominjao sam, pogledaj na EGE ove kao manje ekskluzivnije u emiratima, ali svejedno napucane prepicketine, do 200e maks, i dodje debela elena od 150kila i u banjaluci jedna od 3 glavne kurve ona postavlja neke cijene . (ne uzimajuci u obzir ove elitnije za uzi krug ljudi). ali moramo isto tako znati da u bosni i na ovim nasim prostorima nije uredjen zakon o prostituciji i da je to nelegalno, i u zemlji kao sto je bosna sa vise religija i razlicitih pripadnosti nikada nece biti ni moguce.

ni blizu cijene, pa spominjao sam, pogledaj na EGE ove kao manje ekskluzivnije u emiratima, ali svejedno napucane prepicketine, do 200e maks, i dodje debela elena od 150kila i u banjaluci jedna od 3 glavne kurve ona postavlja neke cijene . (ne uzimajuci u obzir ove elitnije za uzi krug ljudi). ali moramo isto tako znati da u bosni i na ovim nasim prostorima nije uredjen zakon o prostituciji i da je to nelegalno, i u zemlji kao sto je bosna sa vise religija i razlicitih pripadnosti nikada nece biti ni moguce.
Kakva Elena ja joj za tu svotu tražio anal i neće.

Može li neko da nabavi broj od one starije gospođe sa Prijedorske petlje - BL što je stajala tamo , ne znam da li sada stoji .... Pisalo se na forumu o njoj ...

Kontaktirao sam ovu ribu koja je trenutno u SA. Traži 150 eura za pola sata i uključena je u cijenu SAMO klasika i bj bez ljubljenja. Sat vremena je 200 evropskih i tu je uključena lingam masaža, sve ostale želje se doplaćuju...

Ne vrijedi truda, a ni para.

Brate, ja kad sam probao cura ko dragulj u blatu. Brzo odgovara, fina u dopisivanju, cak ti i slike sa facom posalje. Provuko slike kroz reverse image search nema nista, originali. Sve to bilo fino, kad sam pitao za adresu, cura salje screenove, kako su joj drugi klijenti uplacivali bonove i onda dobiju adresu. Kontam sebi znao sam da je u necemu caka. Tako da....ako ti se da kockat sa 20 50 maraka koliko vec probaj pa nam javi. Ima dosta i zelenih ali i crvenih zastava.
Isto prosao, samo popusio foru...prevara teska, a navuce te zednog preko vode jbg...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh