Meni nije jasno zašto se to ne legalizuje, svi bi imali koristi, djevojke bi mogle normalno da rade i zarađuju (po meni je to normalan posao) država bi ubirala porez, narod bi bio manje nerovozan (imao bi šta jebati). To je čitava infrstruktura, lokali, zaposleni (mimo djevojaka), pa u sklopu toga milion stvari, masaže, spa...barovi...šta hoćeš...uskoro će u svijetu legalizovati sve narkotike a mi ni jebati ne možemo ko ljudi...treba pokrenuti to pitanje, sada je izborna godina...pa da vidimo ko je za norod i narodne interese (ovi sada znamo da misle samo na svoje guzice kada je to u pitanju)... I kakvih crnih 500 KM... 100/150 maksimalno 200 KM iako je i 200 mnogo...mislim može pričati ko šta hoće, ja razumijem da je 500 KM nekome ništa...zamisli da u danu ima 5 klijenata 2500 KM, uzmimo da u sedmici "radi" 4 dana to je 10000 KM sedmičnozaista nema logike dok je i sa 150 KM veoma dobra zarada na mjesečnom nivou...čak i da se razgodi "rad"...
Ali ja jadan skupio nekih 150 KM pa se satra tražeći, naravno jest mi zagustilo ali ipak ne mogu ove neke opcije jer sa tim ne dobiješ ništa...