Dace vam ona tamo broj, samo joj posaljite porukuImas br il nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dace vam ona tamo broj, samo joj posaljite porukuImas br il nesto
Ja sam bio vise puta i necu vise traziti ni jednu drugu. Od sad cu samo s njom jer mi je dosta nafuranih trebica koje bi da se jebu al da im ne udje. Najbolja je u svakom smislu. lijepa zgodna prijatna kulturna uredna izgleda uzivo i bolje nego na slikama.Pozdrav,
Vidim par objava za djevojku Alma Negra (Sarajevo). Jel vec neko bio i da li je kao na slikama sto su kacili ovdje?
Druze ja sam pojebao vise nego si ti vidio samo govorim da taj broj koji si dao u opisu nije bip tacanSmještaj je bio Hostel T&M.
A jebiga pogriješio broj, mislim da je ovaj 0644532315, al' nisam opet siguran. I stojim iza svega što sam rekao za LANU iz Zenice
I nemoj smarat više majke ti. Idi šta jebi.
Hvala ti na informacijama. Koliko trazi za sat i gdje se nalazi u Sa odnosno koji dio grada?Ja sam bio vise puta i necu vise traziti ni jednu drugu. Od sad cu samo s njom jer mi je dosta nafuranih trebica koje bi da se jebu al da im ne udje. Najbolja je u svakom smislu. lijepa zgodna prijatna kulturna uredna izgleda uzivo i bolje nego na slikama.
i da naravno nije ivana aurora, kod nje sam bio, iskreno jako los seks, kukala kako ju koljeno boli svo vrijeme, kurac je pusila bez kondoma ali nista specijalno, dozvoljava i ona oralni seks, ali ne preporucujem nikome da lize tu pizdu. zena ima bar 15kg viska i godine ju vec gazeljudi, ova elena bucka, da li je to ona djevojka sto je bila u zgradi iza policijske akademije, ako se neko sjeca ako je isao. i kakvo vam je iskustvo sa lanom, pokusao sam sa njom 2-3 puta dogovoriti, kao ne radi za vikend pa nije slobodno pa mi vec 2-3 puta ne odgovara, mislim da mi vise nece ni odgovoriti da cu mroati pisati sa novog broja, ima li ko kakvu recenziju za nju? izgleda li bar kao na slikama. i ako neko ima nekakav kontak broj od neke koja nije na ege i col, moze regija bl doboj tuzla
200 KM sat outcall najbolje da nju pitate za ostale informacije Alma Negra 063006997Hvala ti na informacijama. Koliko trazi za sat i gdje se nalazi u Sa odnosno koji dio grada?
Javi se u pp ako hoces brojeva cak imam od te Lane licni broj pravo ime njeno je AzraĐesi jebač nisam te prepoznao, samo tražiš brojeve od ljudi, ni jedan broj nisi dao, gdje su te pičke što si pojebao ?
Pogledajte prilog 3368
Imas li slika od nje065373246,broj od Amela sa klub za odrasle,Banja luka,napisala mi kontakt preko vibera i 100eura,pa ako koga zanima neka kontaktira
Sve sto znam napisao sam imate kontakt dogovarajte seImas li slika od nje
Koja je Monika, moze kontakt?Ljudi ima li u Mostaru ista da je mladje , bila ova monika iz rusije sad se ne javlja
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|