Koje selmaJek netko bio kod Selme u Mostaru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje selmaJek netko bio kod Selme u Mostaru?
Moze broj od eneEna Arsinovic je prezgodna macka, ostvarenje snova
Pa moj markane ti se samo raspitujes ovo ono pa vidis da sam bio, pitam ostale što su bili, ti ko da da nisi bio na sa jednom.Pa jesi isao, pitao?
Pa jesi pitao picke, sta ti dala?Pa moj markane ti se samo raspitujes ovo ono pa vidis da sam bio, pitam ostale što su bili, ti ko da da nisi bio na sa jednom.
zaboravi drug odjebi je odma, popušio sam foru jednom od te kuje...cim spomenu bon bjež od togaJa sam se cuo sa Tijanom, al mi je sumljivo sto hoce sve pare da joj se uplate unaprijed pa sam malo sumljiv da se ne bi pojavila uopste posle toga, a volio bi znati jel uredna cura ako se neko vidjao sa njom?
javljam se sinoć Lidi ovoj iz mostara,,,rekoh našao broj na jednom forumu kaže ona to me neko kači imam puno neprijatelja...ja onako ostadoh zbunjen....imaš li broj od te EnePa jesi pitao picke, sta ti dala?
Neka Selma, imao sam broj i zvao prije par dana bili se dogovorili da se nađemo na večer ali ja nisam mogao pa nije nista bilo od toga. Dogovor je bio da idemo u neke apartmane Osa, neznam ni tocno gdje je to, kaze 100KM sve skupa sa apartmanom, pa onako sad razmisljam vrijedi li i ici kad je takva cijena, zato me zanima je li netko vec bio?Koje selma
odakle je selmaNeka Selma, imao sam broj i zvao prije par dana bili se dogovorili da se nađemo na večer ali ja nisam mogao pa nije nista bilo od toga. Dogovor je bio da idemo u neke apartmane Osa, neznam ni tocno gdje je to, kaze 100KM sve skupa sa apartmanom, pa onako sad razmisljam vrijedi li i ici kad je takva cijena, zato me zanima je li netko vec bio?
Sta nije jasno ovdje sto sam napisao? Nemam pojma odakle je niti me to briga, pitam nekoga ko je bio s njom ako netko zna o komi se radi, samo ja ipak mislim da se ovdje radi o vise brojeva a ustvari o istoj osobi, ali kazem da nisam bio pa me zanima ako netko je? Alma i Lidija me ne zanimaju, bio sam, ne bih vise, zanima me ako netko zna Selmu ili ovu Enu?odakle je selma
Lidija nije svoja u glavijavljam se sinoć Lidi ovoj iz mostara,,,rekoh našao broj na jednom forumu kaže ona to me neko kači imam puno neprijatelja...ja onako ostadoh zbunjen....imaš li broj od te Ene
druže pitam jel radi u mostaru ne odakle je inače, novi sam pa tražim info. šta je sa Lidijom zašto nebi više, pitam jer sam dogovarao nešto sa njom za par dana. Kakva je inače koliko ima god jel higijena bar okSta nije jasno ovdje sto sam napisao? Nemam pojma odakle je niti me to briga, pitam nekoga ko je bio s njom ako netko zna o komi se radi, samo ja ipak mislim da se ovdje radi o vise brojeva a ustvari o istoj osobi, ali kazem da nisam bio pa me zanima ako netko je? Alma i Lidija me ne zanimaju, bio sam, ne bih vise, zanima me ako netko zna Selmu ili ovu Enu?
pa daj neku brate imaš neki brLidija nije svoja u glavi
Moja ti je preporuka da ne ides, ženska nije baš dobra u glavi, nije moje da pričam ali to ti mogu rećidruže pitam jel radi u mostaru ne odakle je inače, novi sam pa tražim info. šta je sa Lidijom zašto nebi više, pitam jer sam dogovarao nešto sa njom za par dana. Kakva je inače koliko ima god jel higijena bar ok
da nije ovo lidaMoja ti je preporuka da ne ides, ženska nije baš dobra u glavi, nije moje da pričam ali to ti mogu reći
da nije ovo lidaja ne znam lidu, znam lidiju i almu, lidija je plava, Alma je crvene kose.
da nije ovo lida
Ne, plavusa jeda nije ovo lida
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|