Ko je to?Ena Arsinovic je prezgodna macka, ostvarenje snova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je to?Ena Arsinovic je prezgodna macka, ostvarenje snova
Vinkica je ta starija teta, danas sam je vidio blizu Nestro pumpe u Prijedoru kod kružnog. Ono ne bi bas pipao, staro i ofucano. Ko je ta Suza ?Pisao sam vam vec o toj crvenoj sa pd petlje,znam kada tacno bude na stanici ona je iz Cirkin polja ulaz u Pd, a ova Suza ona je prema Novom Gradu kod bivseg Tropika u Brezicanima stoji,al dobro je rekao gore neko donji deo prostitucije bas one ulicne,ako koga zanima u pvt cu mu objasniti gde stoje i kada,vozim taj dio puta
Kurva bgtKo je to?
Pa de majke ti napisi te brojeve vec jednom kad o svakoj sve znasKurva bgt
Odakle je Ena?Ena Arsinovic je prezgodna macka, ostvarenje snova
MostarOdakle je Ena?
Samo pvt, tebi nista jer pametujesPa de majke ti napisi te brojeve vec jednom kad o svakoj sve znas
Po profilu mozes da vidis da je fejkara teska !To sam našao slučajno , ako ko hoće da provjeri
Imal iko br od tih mitskih stoprkiVinkica je ta starija teta, danas sam je vidio blizu Nestro pumpe u Prijedoru kod kružnog. Ono ne bi bas pipao, staro i ofucano. Ko je ta Suza ?
Ma sta ce ti, to se ne dira , daleko bilo. Cuo sam da je kod Vinkice to porodicni biznisImal iko br od tih mitskih stoprki
Samo pvt, tebi nista jer pametujes
I mene interesujeJavim se na mejl brankobranko655@gmail.com
Jel imas ili ne mozes nabaviti ili ne..Ma sta ce ti, to se ne dira , daleko bilo. Cuo sam da je kod Vinkice to porodicni biznis
Pa jesi isao, pitao?Moze li nesto vise kod ove simone u Mostaru ako si stalni ... bar pušenje sa kondomom, meni je privlačna zenska
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|