Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda kvalitetno vrhunski, ali komentari su uvijek brutalni... https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-b...bil-u-vlasnistvu-starlete/211115160/komentari Ako je neka cura na bilo kakvim drogama, to je užasni dodatni problem za frajera, jer one tada imaju sasvim drugačiji mozak, ne znaju razmišljati progresivno, kao da im zafali onaj dio koji shvaća šta je moralno, a šta nije, pa samo gledaju da imaju casha, a zapravo ga zato nikad nemaju, jer znaju samo da troše i potroše! Inače, da imaju normalne neke norme, mogle bi daleko dogurati sa tim izgledom! Ovako, sve do prve kladionice i osiguravajuće agencije, uz dodatnu promociju na portalima i anonimno bezdušnim komentarima.Ja smatram da tu imaju dvije opcije.
1. Da je to uradio neko koga je zavalila za lovu.
2. Da je zbog droge, pošto je poznato da ju koristi.
Ona ce svakako da naplati osiguranje, nije u minusu, ma da ja mislim da auto nije na nju uopšte.
Daj kakve upute kako do tih udatihU Zivinicama je vjerojatno najbolji jebarnik u BiH. Muzevi vani rade, zene traze okolo doma. Bio par puta umalo me ne ozenise sa vec udatima
Je li ona stvarno zaražena sifilisom, ili je ti ne možeš, pa tako kažeš. Zanima me stvarno, jer prija par dana neki moji poznanici bili su kod nje. Kaže dobro se jebe. Ali oni su toliko blesavi kad se napiju znadu i bez kondoma jebat. Volio bi ih upozorit jer oni ne prate ovu mrežu, ako je stvarno zaražena, pozz.Lidija boluje od sifilisa bježi od nje!
Da, kome se kocka sa zdravljem nek ideJe li ona stvarno zaražena sifilisom, ili je ti ne možeš, pa tako kažeš. Zanima me stvarno, jer prija par dana neki moji poznanici bili su kod nje. Kaže dobro se jebe. Ali oni su toliko blesavi kad se napiju znadu i bez kondoma jebat. Volio bi ih upozorit jer oni ne prate ovu mrežu, ako je stvarno zaražena, pozz.
Imas na piku, trazi, imaju brojeviMasaže sa happy end (HERCEGOVINA)
Imas li ti tu iz mostaraImas na piku, trazi, imaju brojevi
I mene zanima Mostar, ali da nije Lidija, Nina, Alma i ona mala ciganka sa stanice. Ako neko nešto zna nek javi, unaprijed hvala.Imas li ti tu iz mostara
Kakva je ciganka?I mene zanima Mostar, ali da nije Lidija, Nina, Alma i ona mala ciganka sa stanice. Ako neko nešto zna nek javi, unaprijed hvala.
Mlada, oko 22- 23 godine, uvečer stalno na stanici, obdan zna često štopat, prema Vrapčićima ili obrnuto.Kakva je ciganka?
Znas li ikog u Mostaru sto radi masaze sa happy endMlada, oko 22- 23 godine, uvečer stalno na stanici, obdan zna često štopat, prema Vrapčićima ili obrnuto.
Ona traži a hoće i za 20 KM, kad nema nikoga, pa čak i manje. Ja je nisam jebava, no moja ekipa je i autu, a vodili su je i u stan.
Nemas br tel?Mlada, oko 22- 23 godine, uvečer stalno na stanici, obdan zna često štopat, prema Vrapčićima ili obrnuto.
Ona traži a hoće i za 20 KM, kad nema nikoga, pa čak i manje. Ja je nisam jebava, no moja ekipa je i autu, a vodili su je i u stan.
Ja jednom pito kaze 50 km mrs tamo reko pa trebo bi je prvo okupat sta je vama ko ono sve jaše i kondoma dva nabacit.Mlada, oko 22- 23 godine, uvečer stalno na stanici, obdan zna često štopat, prema Vrapčićima ili obrnuto.
Kakva je izgledom? Je li izgleda prljava ili sta.Ja jednom pito kaze 50 km mrs tamo reko pa trebo bi je prvo okupat sta je vama ko ono sve jaše i kondoma dva nabacit.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|