Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lana ima puno posla.A ova lana nikako se nije javila jeai li je ti zvao
Gdje si joj pisao, koja je ta,jel sa inst?Nisam meni nista nije odgovorila
Lana nije radila 2 sedmice, tek od ponedeljka ponovo krece raditiA ova lana nikako se nije javila jeai li je ti zvao
Raditi hahaLana nije radila 2 sedmice, tek od ponedeljka ponovo krece raditi
HahahahaRaditi haha
Lana ima puno posla.
a ludjakinja mala ima nekih 750 profila, skoro 20 brojeva, pretjeruje sa time... ali sasvim pristojna u svemu ostalom, diskretna na mamac, puna donjeg rublja kao iz erotskih magazina! vrhunska jebačina uz panoramu grada!Iz Sarajeva je cura... U Mostaru i dalje corak
a ludjakinja mala ima nekih 750 profila, skoro 20 brojeva, pretjeruje sa time... ali sasvim pristojna u svemu ostalom, diskretna na mamac, puna donjeg rublja kao iz erotskih magazina! vrhunska jebačina uz panoramu grada!Je li itko bio kod Azre? Predobro izgleda.
Nekad je jedna radila tu, pored ceste sobica bila. Ne znam ima li je tu vise, nije ciganka bila bas.Jel iko bio kod ciganke kod Bosmala iz Sarajeva iz oglasa od 18 godina,crnka,?
Kakve su recenzije?
Nekak kaze 100 km pola sata,nekad 80,zavisi kako je raspolozena..
ne placa, drka na njih bolan bolan...Druže nije smiješno , nemamo svi želudac da karamo ciganke, sifiličarke, narkomanke i debele konobarice.
A iz tvojih postova vidim da samo takve spominješ pa pretpostavljam da njima i plaćaš 100.
Ma dje si pacijentu, sto te nemane placa, drka na njih bolan bolan...
Banjaluka je rupetina postala. Nekada je tu bilo blizu navratiti i nije bilo toliko primitivizma. U tamosnjim klubovima su divlji veprovi i neke seljancice pokupljene sa nekih vrleti.Zanimljivi su ovi tipovi sto nisu otisli dalje od Laktasa a brane seljanke koje traze za navlazivanje picke 200-300 eura. Ako cura trazi razumnu cifru od 100 KM ne znaci da je ciganka, narkomanka i smrdara. Ja sam u Zagrebu za 300-400 kuna (75-100 KM) JEBAVAO vrhunske cure koje su nakon nekog vremena otisle na zapad da rade. Banja Luka je jedna velika selendra pa se kurabe i njihovi svodnici drze parole sto veca bijeda to bolje sisanje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|