Anamo-onaj
Well-known member
Otpao joj nokat na kažiprstu pa će ponovo da mlati levate kad uradi nove nokte.Gdje je ona Ilma. Nitko je ne spominje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otpao joj nokat na kažiprstu pa će ponovo da mlati levate kad uradi nove nokte.Gdje je ona Ilma. Nitko je ne spominje
Vole ljudi trpat u usaftanu pičku i usran šupak. Fetiši su čudoCast izuzetcima,a Mali ih je broj. A ovo ostalo na forumu je sve cisti moron...objavim recenziju negativnu ( ne tipa ruzna,debela,nema akcije) nego Onu najbitniju higijena ravna nuli...na to mi stize 10 poruka moze br od tih??? Ja ne vjerujem...
Kuš ljepše ono prstima joj u pičku kad ono osjetiš smrad svježe ribe koja je stajala na ljetnom suncu, uhh brateVole ljudi trpat u usaftanu pičku i usran šupak. Fetiši su čudo
Bolje djeluje od vijagre mmmmmKuš ljepše ono prstima joj u pičku kad ono osjetiš smrad svježe ribe koja je stajala na ljetnom suncu, uhh brate
Vjerovatno gljivice jbala materTakav smrad sam osjetio kad sam Lidiju prstenjačio
Pa ako je vrh sta očekuješ. Da se kara za stoju, ne bi ni ti. Eno ti makro onaj danas kaže 200e nema ni marke dole a ne ona sto liže picku dnevno po 7,8 raznih fuj ko zna kakvih. Da se ogradim, ne branim kurve, ali ako je vrh jbg i to plaćaju ovi sa vrh primanjima.Gledam malo prije na ege u Tuzli neka iz Meksika traži 300€ za pola sata .... Jeste ona vrh al te pare .... Ove zamišljaju da su došle u Dubaiju izgleda
To mi ne znamo koliko one uzimaju.Dolaze ovdje jer je losa ponuda i konkurencija i mogu lupati cijene.5 dana je u Tz 5 u Sa,5 u Mo ,malo BL i ode dalje.Imas ljudi koji imaju love.Jbg uvijek imas Crnku za raju.150km podnosljivo.Ja samo ne razumijem jednu stvar.... Ona je vrh nema sta al realno u Tuzli će imati jednu mušteriju u 15 -20 dana .... Ako joj već to posao onda je cilj što više para ....... A pogledaj po njemačkoj austriji iste picke po 100 ........ Ne kontam samo što dolaze ovamo sa tim cijenama jer neće uzet te pare sigurno
Imam druga radi u državnoj firmi,renta tri stana bavi se uvozom i preprodajom auta, pita me sinoć Jel ima kakva dobra nije bitna cijena, napet puca. Jbg, njemu lova nije problem, dok recimo ja neku latinu mogu priuštiti jednom u 6 mjeseci.To mi ne znamo koliko one uzimaju.Dolaze ovdje jer je losa ponuda i konkurencija i mogu lupati cijene.5 dana je u Tz 5 u Sa,5 u Mo ,malo BL i ode dalje.Imas ljudi koji imaju love.Jbg uvijek imas Crnku za raju.150km podnosljivo.
Upravo ti pišem da su standardi naši saroliki. Nisu svima iste plate buraz. Neko se lomi za 1500 nekome je dnevnica tolika.Evo upravo mi je spustila na 120€ pola sata i to je puno za naše standarde al je okej.... Prvo je tražila 300 samim tim vidiš da i njima gori .... Nego ako prodje prodje ....
Nije sve stvar prodje ako prodje, nego prije svega kulture. Recimo u CZ (Češka Republika) možeš u skoro svim većim mjestima naći neke usluge toga tipa za nekih 20 EUR, nema tu lupanja cijena od 400 EUR i slične bajke koje ovdje se nude u zadnje vrijeme. Da ne spominjem da je u CZ prosječna plaća nekih 2,400 KM, a u BiH je možda 1,200 KM? Dakle, ajde ovdje nadji neku ekipu koja će sa pristojnim cijenama da napravi uslužnost takve vrste! Ajde! Da ne spominjem samu kvalitetu djevojaka, pa ne može se desiti da neka nepripremljena ženska da nudi usluge! Ali to je stvar kulture, neko uživa u životu, pa zna i kako da radi svaki posao, a nekome je svaki dan patnja i stradanje, pa diže cijenu u nebesa i misli da je već time nadmudrio okolinu u kojoj obitava.Upravo ti pišem da su standardi naši saroliki. Nisu svima iste plate buraz. Neko se lomi za 1500 nekome je dnevnica tolika.
ReciAjde ko ima instagram neka mi se javi
Sitna usluga mogu i platit
leno.ratic12
Kontakt od sejle?Ako nekoga interesuje, imate Sejlu za seks.. onako prosjek je i traži 100km
A mene interesuje i dalje da li je neko bio kod Sarah na masazi..
dogovori s njom, ako ne bude u hotelu da je smještena i da ti ne traži pare unaprijed otići ću jaEvo upravo mi je spustila na 120€ pola sata i to je puno za naše standarde al je okej.... Prvo je tražila 300 samim tim vidiš da i njima gori .... Nego ako prodje prodje ....
Kontakt od sejle?Ako nekoga interesuje, imate Sejlu za seks.. onako prosjek je i traži 100km
A mene interesuje i dalje da li je neko bio kod Sarah na masazi..
Ništa ja tebe buraz skonto nisam hahaha. Samo ovo 20 eura. Pa imaš i ovdje, u Rajlovcu ispod mosta. Tako kažu. Jbg prostori se koliko si dugNije sve stvar prodje ako prodje, nego prije svega kulture. Recimo u CZ (Češka Republika) možeš u skoro svim većim mjestima naći neke usluge toga tipa za nekih 20 EUR, nema tu lupanja cijena od 400 EUR i slične bajke koje ovdje se nude u zadnje vrijeme. Da ne spominjem da je u CZ prosječna plaća nekih 2,400 KM, a u BiH je možda 1,200 KM? Dakle, ajde ovdje nadji neku ekipu koja će sa pristojnim cijenama da napravi uslužnost takve vrste! Ajde! Da ne spominjem samu kvalitetu djevojaka, pa ne može se desiti da neka nepripremljena ženska da nudi usluge! Ali to je stvar kulture, neko uživa u životu, pa zna i kako da radi svaki posao, a nekome je svaki dan patnja i stradanje, pa diže cijenu u nebesa i misli da je već time nadmudrio okolinu u kojoj obitava.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|