Procitaj malo pa onda tvrdi toNije, pičkini sokovi imaju vise virusa u sebi, šupak ako se osteti pa ti njena krv dodje do kurca onda je problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Procitaj malo pa onda tvrdi toNije, pičkini sokovi imaju vise virusa u sebi, šupak ako se osteti pa ti njena krv dodje do kurca onda je problem
Brate jesi ti ginekolog pa došao ovdje pregledat pičke ili si naumio šta jebat ?Procitaj malo pa onda tvrdi to
Pa misliš da se kurve ne trpaju u prdaru? Šta je tu razlika, muška ili ženska prdara? Nema sida oči da razlikuje runje i glat prdaru na ulazu.Zato sto se u guzicu jebu a tu su najvece sanse, 18 puta vece nego npr da zensko jebes vaginalno
Pusti te price, picka je extra sto se izgleda tice, al opet joj nedam preko 150 kmJoj u ove Ilme jezik u obliku šupka ... Bože sačuvaj...
Al se složite na tu Ilmu, meni nekako izgleda ofucana.Joj u ove Ilme jezik u obliku šupka ... Bože sačuvaj...
Jesi je jebao?Al se složite na tu Ilmu, meni nekako izgleda ofucana.
Nisam, vidio sliku. Samo mi izgleda ofucana u faci i dosta starije.Jesi je jebao?
Druže šta bolan vidiš u njoj da je extra izgled? Al' iskreno? Ono je meni bezveze najiskrenije!Pusti te price, picka je extra sto se izgleda tice, al opet joj nedam preko 150 km
eto izumrijet ce cijeli mostar bgte pa sta cemo onda..
Isto ko u zmoje...Joj u ove Ilme jezik u obliku šupka ... Bože sačuvaj...
Ja ni najmanje, meni lično njeno tijelo bezveze + bahata do jaja pa to sve na kraju ispadne jedna obična katastrofa.Al se složite na tu Ilmu, meni nekako izgleda ofucana.
Ja ni najmanje, meni lično njeno tijelo bezveze + bahata do jaja pa to sve na kraju ispadne jedna obična katastrofa.
Pička od retarda Bake Praseta je moj izbor gdje za istu mogu reći da ne bi žalio para taman da legne ko krava na krevet, ja bi je s guštom okretao kako meni paše. Faca prelijepa, buljson samo takav, sise taman, a za karanje bi lahko.
Pa budi covjek pa npr daj meni dzabe. Bez love ono eto pocastis me jer si puna ko brod.Zazo mi ne bi mogle haahahhah
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|