BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Šalu na stranu Lana BL ima sifilis.
Nikad ne jebite ako imaju one bradavice oko šupka, moguće da su sifilis bradavice a ne HPV. Nemojte ni pare nazad tražiti samo se obucite
Mozda su hemo
Šalu na stranu Lana BL ima sifilis.
Nikad ne jebite ako imaju one bradavice oko šupka, moguće da su sifilis bradavice a ne HPV. Nemojte ni pare nazad tražiti samo se obucite
Mozda su hemeroidi 😂😂😂😂😂

A jel izjebes ti sta, cisto ono samo pitam.? Ili si ovdje iskljucivo da mi se prikacis na svaki post? 😀
Baš se osjećaš izjebanim ovdje? Naravno da yebem. Kakva je to floskula da ako je neko ovdje na forumu to automatski znači da ne jebe ? 😅

Ljudi su primjetili da braniš kurve ko da su ti sestre što je svakako čudna stvar. Po tebi ljudi ne mogu imati svoje mišljenje ovdje, odmah si ti tu da kontriraš i da ih pretvaraš u princeze, a te koje braniš se ustvari bave najstarijim i najprljavijim zanatom na svijetu. Jesi možda pomislio nekad da nije možda i do tebe što odgovaraš na svaki post od nekog ko kritikuje odnosno iskaže neki vid recenzije i svog komentara na dotične osobe?

Jebiga, tvrdoglavost je zajebana stvar, ali kod tebe je to dosta izraženo.

Aa ova u Mostaru? Trazi uhaprijed Xbon pola pa pola kasnije... prevara jel tako? 🤣
Sve koje ti traze pare unaprijed, nebitno koju cifru, to je sve 99% prevara. Musko stoji iza profila u vecini slucajeva, a nije iskljuceno da ima i bezobraznih zenskih manijaka pa na taj fazon varaju i ciljaju na onu prvu cifru , ono "pola sad" i to im je dovoljno od jednog prevarenog lika. Njima je cak i lakse manipulisat jer se mogu slikat i slati slike bez lica naprimjer pa da covjek povjeruje da je sve ok.

Jel ko ima iskustva sa ovom ?
Trazi xbon ali kao zadnja 2/3 broja da se izbrisu i da joj se da poslije sexa x bon
Salje glasovnu poruku kada objasnjava sta kako

Jel ko ima iskustva sa ovom ?
Trazi xbon ali kao zadnja 2/3 broja da se izbrisu i da joj se da poslije sexa x bon
Salje glasovnu poruku kada objasnjava sta kako
Sve je to ubleha.
Mislim da bi do sada svima trebalo biti jasno jedno, ako nesto trazi prije dolaska na adresu i solarnog placanja, nema od tog "jebanja" nista.

Pogledajte prilog 4840Da li je neko bio s doticnom jer sam cuo dosta informacija da pruza usluge,a drugo pitanje da li je zensko uopste
Nije mi jasno samo kolko trebas biti debilan da ovjavljujes javno neciji profil nebitno bila ona kurva,lopov,ubica sta god a ovdje se svi kriju iza nekih nickova kad smo takve mudonje sto i svoje profile ne objavimo javno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh