Mislis Lana?
Ja moram jedan demant za Lanu o tome sto pisete da trazi selfi i objavljuje javno prepiske i sl.
Cesto sam poslom u BL i iskustvo moje sa Lanom je sasvim ok. Ispostuje me maksimalno svaki put i nikada nisam imao ni problem ni zamjerku u vezi nje. Morate imati u vidu da te devojke rade sa raznim ljudima da ne kažem debilima, skotovima, idiotima, naravno i normalnim tipovima. Pokazivala mi je poruke, prepiske pricala o svom poslu, iskreno se divim tim ženama sta sve podnose. Ispaljujete za termine, bezobrazni ste, nekulturni, bahati, grubi itd.Zakazete termin, ne pojavite se, i ne javite se, ona gubi novac a mogla je primiti nekoga drugog.Svaka od njih ima pravila u svom poslu, ako to ne možete ispostovati nemojte maltretirati te devojke. Ponasate se kao divljaci, ako platite 100e, mislite da mozete da drndate do sutra. Zar vam nije u cilju da i ona uživa ili samo da iskali te neki licni bijes i ispraznite se.
Pametna! Svaka treba tako da radi. Budite korektni i necete imati problema sa Lanom.
Ja nisam nikad!