Koliko na kraju košta Crnka??Pa naravno. Ako mu je skupo platiti 150 km mladu i zgodnu djevojku poput tebe ima i po 20 km jbg. Zadovoljstvo se plaća a @Crnka je svakako zadovoljstvo koje se ne sreće kod nas baš tako često
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko na kraju košta Crnka??Pa naravno. Ako mu je skupo platiti 150 km mladu i zgodnu djevojku poput tebe ima i po 20 km jbg. Zadovoljstvo se plaća a @Crnka je svakako zadovoljstvo koje se ne sreće kod nas baš tako često
Pa može cijena ondaKoliko god da košta halal joj svaka marka
@Crnka je beton armirani
Pa ne da sam divna,nego predivna... Uvjerio bi se sam, da nisi klosarDoslo vrijeme kad pametan zacuti, budala progovori i kurva postade divno stvorenje . Putine bacaj je ne cekaj vise nista
Vazno je ti da ti imas,koji drkas na nas al nas i mrzis u isto vrijeme ,jer nemas para i moras da crncis za neku mizernu platu...Hahaha dok se god jebes za pare sa svakim niko si i nista i nemas stav ni cast
Aj oladi malo retardu mali ,prodji me se..Prije bi prosio nego se jebo za pare bog te jebo ahhahahaha
Nisi zanimljiv vise sa svojim glupim komenatrimaPrije bi prosio nego se jebo za pare bog te jebo ahhahahaha
Bices iskuliran poz bjedo malenaTo radis i nekom nesto govoris pa u kucu se zatvori i slusaj sta ti se kaze kurvo
Je l me sve ovo vrijedjas jer sam ti skupa ? Ne kontamTo radis i nekom nesto govoris pa u kucu se zatvori i slusaj sta ti se kaze kurvo
Mama ti je kurvaKako te vrijedjam? Pa jesi kurva? Reko ti samo da se u kucu zatvoris i slusas
Bolje da mi se javis da se vidimo pa da popricamo nego ovako jadno da komentarises he heKako te vrijedjam? Pa jesi kurva? Reko ti samo da se u kucu zatvoris i slusas
Docicu ne briniDaleko si mi nazalost
Moj problem ,to se tebe ne tice sta sam ja i ko sam ja. Svi imamo pravo na zivot kakav hocemo ne budi ogranicenPa sta si ako nisi kurva, Jebacica za pare?
Nadam se da ces imati i ti zensko dijete haha sve se ovo sto meni pises i za mene vrati na djecu tako da najbolje da ih i nemasDaleko si mi nazalost
nek se naguzi kao ti ..ako mu je mrsko raditi za mizernu platu..kurva uvijek mozes bitiVazno je ti da ti imas,koji drkas na nas al nas i mrzis u isto vrijeme ,jer nemas para i moras da crncis za neku mizernu platu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|