Pa to sto nemas para ili ti je mali kurav nije problem forumaDivno stvorenje koje ti naplacuje 300 km za sat vremena, e bas je divno stvorenje…Joj sta sve neces procitat da su kurve divna stvorenja, da mi je samo vidit kako izgledate…

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to sto nemas para ili ti je mali kurav nije problem forumaDivno stvorenje koje ti naplacuje 300 km za sat vremena, e bas je divno stvorenje…Joj sta sve neces procitat da su kurve divna stvorenja, da mi je samo vidit kako izgledate…
Rece mi lik koji se potpisuje imenom i prezimenom. HahaJes i ne vrijedi 50 maraka.
Opet ti, anonimus koji mlati u prazno…
Bas tako sta li se meni desilo u razvoju pa mi smeta kurva koja pametuje po forumu i promovira se…O jada
Pa svi me preporucuju na tvoju zalostUostalom nek naplacuje 500 eura sat sto se mene tice kad bi budale i to platile, al dno dna je da se mala ovde promovira i pametuje, umjesto da neko nju preporuci a ne sama sebe
Pa ti si stvarno zalutao onda na ovaj forum. Vidim ti si lafčina pa ti se žene bacaju pred noge i one plaćaju tebi jbtDivno stvorenje koje ti naplacuje 300 km za sat vremena, e bas je divno stvorenje…Joj sta sve neces procitat da su kurve divna stvorenja, da mi je samo vidit kako izgledate…
Hvala na komplimentimaPozz,ne javljam se često ali svakako pratim forum. Ne znam stvarno šta ti majstore radiš ovdje? Ono član si i volio bi nešto saznati,možda broj od neke lijepe djevojke koja će tebi dati besplatno jer si za razliku od svih nas drugih ovdje visoko moralan. Ili si ovdje da ktitikuješ prostituciju?
Ne znam šta ti smeta neko kao što je @Crnka to divno stvorenje.
Ja imam dosta godina iskustva u ovome i nikad nisam bio sa djevojkom kao što je ona. Predivna po izgledu,predivna po karakteru,zabavna a iznad svega čista, mirišljava. Ja sam s njom svako deset dana i toliko mi je dobro da sam sve druge izbrisao i otkazao.
Crnka vidimo se po ko zna koji put za par dana![]()
Jebote ti zaradis ko Ronaldo u Al NasrySarajevo- 066278871
#crnka![]()
Pa bicu skromna ,malo manjeJebote ti zaradis ko Ronaldo u Al Nasry![]()
![]()
Pa nemam sta ni pisat vise sta cu se raspravljat s curom od 20ak godina koja se jebe za pare sa svakim ko ponudi i nije je stid pa jos pametuje
Ako ti treba para posuditi za psihijatra da ides da popricas o svojim frustracijama , slobodno se javi.Pa nemam sta ni pisat vise sta cu se raspravljat s curom od 20ak godina koja se jebe za pare sa svakim ko ponudi i nije je stid pa jos pametuje.
A bas me zanima sta ti ovde radis na forumu? Dosadno ti je u zivotu?Pa nemam sta ni pisat vise sta cu se raspravljat s curom od 20ak godina koja se jebe za pare sa svakim ko ponudi i nije je stid pa jos pametuje.
Daj racun i koliko ? Budi skroman jer se j. Za 150Treba, ajde posalji
Daj racun i koliko ? Budi skroman jer se j. Za 150
Hahahaahahahahaa
Ne znam da baratam na forum basEvo ko sto niko neznanovic kaze xbon. Kolko god ti pozelis
Ims i ti rupu pa je unovčiEvo ko sto niko neznanovic kaze xbon. Kolko god ti pozelis
Doticni ne mjesa posao i zadovoljstvo. ;-)Im
Ims i ti rupu pa je unovči![]()
Sto pa odo u psihijatra a nemam para…d
Da li bi me onda hvalioSto pa odo u psihijatra a nemam para…
Jesmo ga ubili komentarima ne bi trebao da pise visenego da ide nesto da izjebe ima za cvaju ispod mosta, nadam se da ce mu to odgovarati. Posto me ni ne zna ni nista pa ovde mlati praznu slamu .
Pa naravno. Ako mu je skupo platiti 150 km mladu i zgodnu djevojku poput tebe ima i po 20 km jbg. Zadovoljstvo se plaća a @Crnka je svakako zadovoljstvo koje se ne sreće kod nas baš tako čestoDa zatvorimo temu sa doticnim, od sad kuliranje na svaki njehov odgovor. Nije on tema foruma..
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|