SergioTacchini
Active member
Joj mene je jedna proganjala po Sa punija plave kose malo duze, jedva sam joj se oteo. Htjela i drugaricu zvat da me zajedno zajašu. Valjda nisi na tu naletio![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj mene je jedna proganjala po Sa punija plave kose malo duze, jedva sam joj se oteo. Htjela i drugaricu zvat da me zajedno zajašu. Valjda nisi na tu naletio![]()
rekla je da je sestra al nesto mi nisu licile ni malo pa kontao baca bombeNije joj to cimerica, nego sestra. Ona da i u guzu. Predobro izgledaju obe. Al je tebe namagarcila za cijenu. Ja bio pola sata za 40€
Bio sam sa obje, pravo dobro je bilo. Druga nije znala engleski ni rijec, ali super je. Sa tom sestrom/drugaricom sto zna engleski sam se bas fino ispricao poslije, pili vino poslije i tako. Meni su obje bile pravo pozitivne. Ponovio bih opet ako dodju u Bosnu nekada. (Mada mi je ova sto ne zna engleski bila bolja, bolje izgleda uzivo nego na fotografijama)rekla je da je sestra al nesto mi nisu licile ni malo pa kontao baca bombeA 55 min bio 150e, treba top, akcija vrhunska - ja zadovoljan
![]()
Daj brate broj od SnjezePogresno sam citirao broza iznad, tebe sam htio pitati za broj od snjeze iz bl![]()
Moze broj od snjezeNema druze ništa ni u Bl, ja juce bio. Koga god sam zvao ne javlja se i na kraju mi se Snjeza javi, ali je onda bilo kasno nisam imao vise vremena
može brojMoze broj od Silvije u pp?
kontakt nema viberPozdrav, ko je ozbiljan neka pise ostavicu dole Viber broj koji ce biti par dana aktivan; Devojka 19 godina izuzetno dobrog izgleda, u Brčkom oko Nove Godine par dana gore-dole, u svom stanu za druzenje. Nikakvi Xbonovi, nikakve UNAPRED uplate, dopune, nista od tog smeća. Samo konkretno i jasno kad se vidimo. Iskljucivo ocekujem dobro situirane muskarce, ko je navikao na jeftino ili ne zna da se ponasa nek zaobidje.
+38765980775 - Pisati iskljicivo na Viber, bez nepotrebnog trosenja icijeg vremena.
Dijete neko, 600 maraka za 1h trazi, u brckom je lafo...kontakt nema viber
Dijete neko, 600 maraka za 1h trazi, u brckom je lafo...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|