Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al svrati u Travnik, usput je ... :*Jojjoj sta mi radis, da moram u Bihac dolaziti jer si zagoreo![]()
O kojoj pricas...Bio sam ja kod nje na masazi 2018.Radila je iskljucivo masaze i bila je studentica tada.
Na pik.ba se s vremena na vrijemebpojavljujebprofil sa njenim imenom ,na viberu stoji slika lica mlade djevojke koja podsjeca na nju.
To je lazni profil,trazi x bon.
Cisto oprez.
Ma ljubavi moja jedina, imala ti sise ili nemala ja tebe vodim u svoje odaje da mi hudeš sultanija jedna jedina i prava !moj jedini invaliditet je sto nemam sisa
haahhahaahaaha
Moze br u inbox066278871
Koji si ti simpMa ljubavi moja jedina, imala ti sise ili nemala ja tebe vodim u svoje odaje da mi hudeš sultanija jedna jedina i prava !
Vidim sinoć si pravo sijelo i besjedu napravila na forumu, još je samo falilo meze i pokoja čašica da se trzne
Samo nemoj ljubavi da mi koketišaš i obračaš pažnju na pojedine kokošare i jajare ovdje koji pričaju šuplju priču a nemaju za Smoki u džepu.
Eto mene u Sarajevo ako Bog da InshAllah iduće sedmice i ja ću te pokriti za cijeli mjesec u svakom smislu ne brini mi se ništa.
Neće po mojoj ljepotici plaziti pojedini kokošari jajare to obećajem !
@Crnka moja jedina...ljubav moja...subdina moja !![]()
MeriemO kojoj pricas...
Na pik.ba kladionicar koristi njen nick za xbonove.O kojoj pricas...
Ma nije uopste to ta, ova meriem je prestala raditi prije 4 god.Na pik.ba kladionicar koristi njen nick za xbonove.
Registrovan kao Merijemmeri92
Pa o tome i pricam.Ma nije uopste to ta, ova meriem je prestala raditi prije 4 god.
Pusenje bez kondoma?!Pa i dolaze na par dana da pokupe od ovih tatinih sinova.Kakvo je ovo ludilo sa ovim strankinjama u bl, na 300 eura skočila tarifa, sve mi se čini da će ubrzo da se vrate odakle su došle, i to još za pušenje bez kondoma traže 50 eura doplateako ništa bar je Grace sa CDC-a došla, mala je bomba a duplo jeftinija. Pa ona brazilka maya za 200 eura u sve rupe jbt, a ludnica kako te dobro odradi
Aj navrati i do mostara koji danSarajevo 066278871
#crnka![]()
Navikle na kozojebe po pustinjskim oazama i azijskim ponutračama.Kakvo je ovo ludilo sa ovim strankinjama u bl, na 300 eura skočila tarifa, sve mi se čini da će ubrzo da se vrate odakle su došle, i to još za pušenje bez kondoma traže 50 eura doplateako ništa bar je Grace sa CDC-a došla, mala je bomba a duplo jeftinija. Pa ona brazilka maya za 200 eura u sve rupe jbt, a ludnica kako te dobro odradi
A oni naravno da pokupe bolestinu u najmanju r uku klamidiju,sifilis ili hpv.Pusenje bez kondoma?!Pa i dolaze na par dana da pokupe od ovih tatinih sinova.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|