BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jebo me broj da me jebo...pa me opet jebo
Dajte smislite neko uputstvo za korištenje foruma,maloljetni,malomozgaši,malo zalutali da prouče dobro ili više niko nikad neće stavljati javno bilo čiji broj da ga ne uzurpiraju ovi gore spomenuti.Primjer:Treba non-stop stavlja svoj jebeni broj,a tri sekunde poslije slijedi pitanje možel broj.Ima čak i primjera kad lično/osobno nju pitaju možel broj,nakon njene jebene objave u kojoj stoji broj.Dakle,pitanja poput kakva je,jel' obrijana,tetovirana,depilirana,sterilisana su besmislena i sve dok ne prestanu pitati jedne te iste besmislice ne treba javno stavljati bilo čije brojeve ili recenzije jer se javlja more neukih koji bi da ga zabiju,a ne znaju tablicu množenja!!!!!

Imate tu Jecu na City of love. Nadjite broj jeb.em vas retardirane, hocete da ga lik jos stavi za vas?

Inace tamo pise da je 300 KM. Lol. Ja neki dan opalio brazilku koja grmi za 100 KM i sad bi za ovu trebalo dati tri glave. Ahaaaa

Imate tu Jecu na City of love. Nadjite broj jeb.em vas retardirane, hocete da ga lik jos stavi za vas?

Inace tamo pise da je 300 KM. Lol. Ja neki dan opalio brazilku koja grmi za 100 KM i sad bi za ovu trebalo dati tri glave. Ahaaaa
Jarane dao im broj i opet pitanja raznorazna ko da sam joj svodnik

Ljudi moji, pa dokle više pitanja. Jebe li ovdje iko' išta? E' moj @Denni veliki si ti glupan kao i ja sam, najbolje ništa ne objavljivati. Pa @Crnka objavila 100X svoj broj pa opet likovi traže. @Marko592 za tvoju info. sve one koji nemaju 1,00KM na računu da pozovu, ovo je Marina iz Sarajeva. Od ponedjeljka radi u BL i ostaje 10-ak dana. Ima i oglas za BL dodatno aktivan na Super oglasima. Koristi stari broj al' je nema na OLX-u. Ko ne želi ići neka curu ne smara. Mi koji već idemo i znamo šta se nudi, toplo vam je preporučujemo. Nema svrhe da postavljate dalje pitanja u PP.

Ljudi moji, pa dokle više pitanja. Jebe li ovdje iko' išta? E' moj @Denni veliki si ti glupan kao i ja sam, najbolje ništa ne objavljivati. Pa @Crnka objavila 100X svoj broj pa opet likovi traže. @Marko592 za tvoju info. sve one koji nemaju 1,00KM na računu da pozovu, ovo je Marina iz Sarajeva. Od ponedjeljka radi u BL i ostaje 10-ak dana. Ima i oglas za BL dodatno aktivan na Super oglasima. Koristi stari broj al' je nema na OLX-u. Ko ne želi ići neka curu ne smara. Mi koji već idemo i znamo šta se nudi, toplo vam je preporučujemo. Nema svrhe da postavljate dalje pitanja u PP.
Možel' broj🤣

Za tvoju info bio sam kod vise zena nego sto ti mislis i jel ja po pozivu mogu vidjeti kako ona radi posao i kako izgleda

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh