BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne vidiš problem? A ja ne vidim Burg Kalifu, kamile i šeike. Tarifa kao u Dubaiju, a došla dama u Sarajevo...Te što tako naplaćuju pokupe se nakon tri dana uglavnom, jer na samo par sati vožnje guziš takvu za 70 eura potpuno legalno.
zato tamo imas 300 njih, otvoris katalog i izaberes koju ces.. a ti u sarajevu biraj oces ciganku, debelu, staru..

A evo i odgovora na upit što sam dobio od njih:
Laufhaus is free and in the bar is 10€ one drink or 40€ as much as you want. The rest you have to speak with the girls-between 70 and 90 for half an hour.

Stručnjak, jel tebi neko rekao da ako si glup ko kurac ne znači da znači da odišeš seksipilom? Dokle god ima jadnika i paćenika koji će za malo pičke dati 250 eura i ovi domaći odroni i grobovi će lupati cijene, ali to takvi kao ti neće i ne mogu da skontaju zbog navedenog "seksipila".

Stručnjak, jel tebi neko rekao da ako si glup ko kurac ne znači da znači da odišeš seksipilom? Dokle god ima jadnika i paćenika koji će za malo pičke dati 250 eura i ovi domaći odroni i grobovi će lupati cijene, ali to takvi kao ti neće i ne mogu da skontaju zbog navedenog "seksipila".
Opet ti pajseru sa tim svojim pametovanjem, idi bolan na kamenjarske forume pa tamo liječi svoje frustracije a ne ovdje.
Nemaš marke u džepu za kafu a šalješ upite curama koje koštaju 200-300 eura pa ti cijeli svijet onda kriv.
Ajd' razguli...

Ojoj vide jalijaša, čim ga čovjek spusti odmah kreće ona "Ta će on, joj vid mu glOve".

Kao prvo papak , para sigurno ima više nego ti i baš zato što ih imam ne volim da ih bacam okolo, što bi se reklo cijenim svaki dinar. Kao drugo jedini ti ovuda liječiš frustracije i govoriš ljudima "ta ti znaš", a ne znaš gdje si šupalj. Takvi se hvale da ga vade samo kad pišaju, a u stvarnosti da im nije neta drkali bi na katalog ženskog donjeg rublja.

Razumijem ja vas što ste šljegli iz pripizdina u grad, jer da krave gaće nose većina vas pičke ne bi vidjela, pa vam je sve okupano i obrijano sad premija. Navike i kompleksi teško umiru ;)

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh