MisicaviBN
Member
Neka djevojka na Jahorini da je ili da je voljna da dodje do hotela Vucko.. Ili ako ima neko broj telefona od neke koja bi mogla doci..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar i Lidija ?Nez kakva je crnka, al ove dvije su fukse raspale
NaravnoZar i Lidija ?
Mogu li kontakti od ove tri, plsTuristicki sam u Sa.Nesto provjereno iz Sa ili okoline.
Moze li kontakt od Grofice
pa valja li ? Moze kratki opis, plsA imam ja jednu iz kiseljaka starija 40 km naplacuje
Sta imas za doboj i okolinu?Javi se pp
Javi se u ppPozdrav, pisem vec po koji put, javljalo se par osoba s time da kao imaju neke kontakte i to budu tipicni - crnka, neko s ege-a ili love of sarajevo.
Imam poprilicno brojeva, i masaze, i erotske, i prodavacice ljubavi - koje su i zgodne i lijepe, i mrsave i punije.
Zauzvrat ja bih neku mamu, ili bilo kakvu curu , sto povoljniju, na kraju krajeva ne mora biti ni neko za seks, vec samo druzenje ljubavno.
Volio bih ako iko jeste za zamjenu, nek posalje broj dva - ja cu odgovoriti s dva vise broja, i mozemo dalje ako ima jos brojeva.
Moze li broj druze. Unaprijed hvala ! PozzSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
Ne radim ja do kasno naveceZovi crnku sa stupa
neke i znam pa zatoPa kako ces znati ko je, ako se ne javis.
Pozdrav okolina Srebrenik Tuzla ima li neko neki brojSta imas za doboj i okolinu?
Imas li kakav kontakt okolina TuzlaNeko nešto provjereno u Sarajevu ili Kiseljaku, da nema požurivanja, da je higijena ok, da ima uredna stopala, zadnjih par s kojima sam bio stopala užas
Ima nešto kvalitetno i dobro sa područja TK ali trebate imati lijep i diskretan smještaj i malo jači novčanik jer djevojka ide isključivo po diskretnoj preporuci.Srebrenik ili Tuzla kontakt broj
Kako izgleda di se nalaziSigurna
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|