Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nidje veze...uslovi katastrofa, jednom otisao i zeznuo se...cuku ima, smrdi u stanu, starija i sl...Ima li neko iskustvo da maserkom sa Mojmila, Olimpijska
Snjeza donra i nije skupaSnjeza iz bl cura za svaku pohvalu
Moze kontak od Snjeze u pp...Snjeza donra i nije skupa
moze li kontakt od marineImal kakva maserka u Sa da nije marina domina?
Ni jedan lik ne mogu da otvorimima li neko da nije bio s njom, stara sarajevska kurva, piso sam prije o njoj da je primala migrante, oglasi na superoglasima, piku, jebala se za 50km 80km sad pokusava nesto sa bdsm kombinacijama, na sto lokacija po sarajevu je bila, doduse kad je bila mlada bila je ok za naguzit nabrzaka
Imas na olx.ba brojmoze li kontakt od marine
Na slovenskom bi ovo bilo :Navodilo za uporaboMuz i ja trazimo jos jednog tipa da nam se pridruzi u sexu.
Da svi jedni drugima ustedimo vrijeme, par stvari - hard sex, znaci ako ne jebes jako nemoj mi oduzimati vrijeme na javljanje.
Tvrd kurac! Nemam ništa od njega i ako je 20cm ako je mekan.
Dalje - top izgledamo oboje, tako da i od trece osobe ocekujem minimalno solidan izgled, ne mora biti top model ali da ne moram bas izbjegavat da ga pogledam.
Onda - prostom recenicom , zelim da primim dva kurca u isto vrijeme, ne planiram ni pusiti ni drkati onome ko dodje. Dirati moze on mene, a ja gore navedeno necu. Znaci trazimo ga da on zadovolji mene, zajedno sa mojim muzem, a ne da ja zadovoljavam njega.
Da utvrdimo - cisti hard sex, soft varijante ne.
I zadnje - lijepo vas molim da razmislite da li su vase mogucnosti iste kao i vase zelje. Jer dolaskom sa mekanim k ili ista suprotno od gore navedenog samo gubimo vrijeme svi, a i bezveze ce bit neugodan razlaz.
Eh eto, ako ima neko da se uklapa u napisano nek se javi pa cemo dalje privatno, najbolje vec veceras da se vidimo. Blizu Trebinja![]()
S
Na slovenskom bi ovo bilo :Navodilo za uporabo![]()
Ma pošteno,da niko ne gubi vrijeme,podržavam,kao i slobodu govoraBassta cu, ne mogu vise razocarenja
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |