Sarajevo_man
New member
Vjerujemo da si fina, ali gdje te možemo kontaktirati da se javiš..Fina sam ja hahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujemo da si fina, ali gdje te možemo kontaktirati da se javiš..Fina sam ja hahah
Vjerujemo da si fina, ali gdje
Je l se to nisam javila? Haha ako nisam onda pokuusaj vise puta jer mi je viber pretrpan a cesto sam odsuutna ☺Vjerujemo da si fina, ali gdje te možemo kontaktirati da se javiš..
pozz moze li br u ppIma jedna u blizini Doboja ali je malo u glavi blesava
Dolaziš li ti u Mostar xDZoveš ih sve da dođu ti u Mostar na noge umjesto da se ti jednom u životu pomjeriš sa mjesta i izađeš slobodno iz tog zapadnog djela i jednom malo vidiš i ostatak svoje zemlje i svijeta.
Zar su te toliko tvoji "čelnici" isplašili pa se bojiš da će te neko zaista nabiti na kolac ili osunetiti ne daj Bože ako izađeš iz tog rezervata ?
Skini malo već jednom tu mrenu sa očiju a i sa mozgića.
Nema grada u BiH u kojem nisam bila, i nikada nikakvu neugodnost nisam doživjela ni ja niti moja najbolja prijateljica sa kojom uvijek idem zajedno.
Tazi bon bolan...Imal ko od ove iz travnika
Vidi ppJa ti imam broj crnke sa stupa, plavka iz Lukavice i one kod bosmala, moze li sta pomoci? Imas li ti kakvu sirnicu 20-30 god?
Moze br snezeevo moje iskustvo konacno sa Snijezom. Jako prijatna i def voli seks i kurac. Izgled prosječan. Uredna. Sve u svemu ok iskustvo. Zaista se trudi da udovolji i nema pozitivanja i tih gluposti... Eto to je to.
A odakle je snijeza?evo moje iskustvo konacno sa Snijezom. Jako prijatna i def voli seks i kurac. Izgled prosječan. Uredna. Sve u svemu ok iskustvo. Zaista se trudi da udovolji i nema pozitivanja i tih gluposti... Eto to je to.
Neko je jedne prilike napisao da je skroz okej, dobra usluga. Crazy Drive Club agencija je inače korektna kako sam čuo.
Ja taman ušao na forum da pitam jel bio neko da znam isplati li se, kad eto tvog pitanja. Pa, jel bio neko kod Grace u Banjaluci?
Znači "tvoji" su ovi što su pokrali glasove a ne oni što su pokradeni ?Neće vlada pasti, sada se treba nova formirati. Moji su pobjedili, al' sam bio na protestu iz razloga pravljenja nereda ( jer su skup protivnici zakazali, pa ih moramo dodatno ocrniti)...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|