Eurici nikad nisu bili problemNe bih se baš složila sa tim, danas bic'kala ima i po 400-500 eurića tako da...![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eurici nikad nisu bili problemNe bih se baš složila sa tim, danas bic'kala ima i po 400-500 eurića tako da...![]()
Niti će biti jer...nema ihEurici nikad nisu bili problem![]()
Kako kod kogaNiti će biti jer...nema ih![]()
Još jedna u nizu...šupljih...Kako kod kogana tebe bi ih skrsio bez da se okrenem...
![]()
ProbajJoš jedna u nizu...šupljih...![]()
Nisam od onih koje testiraju i...probaju...biti ili ne biti...nisam u tom filmu šjorProbajmozda i nije..
Tu sam, a odluka je tvoja... razumijem nepovjerenje..majlejdiNisam od onih koje testiraju i...probaju...biti ili ne biti...nisam u tom filmu šjor![]()
Ne donosim odluke, neodlučna sam...Tu sam, a odluka je tvoja... razumijem nepovjerenje..majlejdi
Onda rizikujNe donosim odluke, neodlučna sam...![]()
Evo trčim...Onda rizikujbroj imas... ako se ne varam..
Pazi da ti sta ne zapneEvo trčim...![]()
Mlada sam, i ako šta zapne neće se primjetiti...pogotovo šupljaci...Pazi da ti sta ne zapne![]()
MOZE TE MI POMOCI HITNO TRAZIM DAMU
IZ SREDNJE BOSNI I KANTN SARAJEVA ZA DRUZENE DA IMA OKO 40 ILI 50 GODINA
VIBER AKO IMA U PRIVATNE PORUKE HVALA
Vjerujemo da si fina, ali gdje te možemo kontaktirati da se javiš..Fina sam ja hahah
Vjerujemo da si fina, ali gdje
Je l se to nisam javila? Haha ako nisam onda pokuusaj vise puta jer mi je viber pretrpan a cesto sam odsuutna ☺Vjerujemo da si fina, ali gdje te možemo kontaktirati da se javiš..
pozz moze li br u ppIma jedna u blizini Doboja ali je malo u glavi blesava
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |