BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav momci
Jel ko bio ili pisao ovoj na city iz zenice?? Kakva su iskustva? Hvalaa
Kristina i Leona ista osoba,zvao poznao je po glasu nebi preporučio,lupa cijenu 100€ a ne vrijedi ni 50KM, nekad davno prije 2 godine bio sa njom,mala visinom i ima sigurno 20-30kg viska,pusenje i seks ocajni.
Aldijana sto se pojavila na City,xbom kao predas na recepciju hotela gdje je smještena i prodjes do nje u sobu 🤣🤣🤣 na to joj nista nisam odgovorio,neka misli da se premisljam hahahha. Na pocetku korone bile su 3-4 mlade u Zenici za do 100KM se moglo svasta nesto,sad koliko znam sve su se povukle,trenutno Zenica bas tanko

Kristina i Leona ista osoba,zvao poznao je po glasu nebi preporučio,lupa cijenu 100€ a ne vrijedi ni 50KM, nekad davno prije 2 godine bio sa njom,mala visinom i ima sigurno 20-30kg viska,pusenje i seks ocajni.
Aldijana sto se pojavila na City,xbom kao predas na recepciju hotela gdje je smještena i prodjes do nje u sobu 🤣🤣🤣 na to joj nista nisam odgovorio,neka misli da se premisljam hahahha. Na pocetku korone bile su 3-4 mlade u Zenici za do 100KM se moglo svasta nesto,sad koliko znam sve su se povukle,trenutno Zenica bas tanko
Pretanko, a vamo sve reprezentacija da ogra, sve Bilino Polje, sve nešta, nešto... Pa ljudi, treba prvo poboljšati seksualnu infrastrukturu, pa nek se onda puni stadion! BiH - UEFA 1-0!

Aldijana? Nova postavljena ova? Sta je s njom?

Pisano je vec, ali evo i ja cu. Broj za Sarajevo za ovu sedmicu mi treba da je milf dama i naravno da je cijena pristojna, gledam i na oglasnicima nema neke ponude za milf.
Ako nekome od ekipe sa foruma nije problem da posalje broj i preporuku, neka se javi u pp, naravno podijelim i ja s vama brojeve za Mostar i iskustva.
Hvala unaprijed.
Javi se u pp

Tek sam ss probudio nisam sabro imena hhahahah! Hvala ti u svakom slucaju ! Nista onda treba izbjegavati!
Sinoc bio sa njom u hotelu , sve preporuke ,djevojka je beton ,normalna ,sve napisamo ispostovala , jest skupa al vrjedi svake marke , cak i duze od sat vremena ostala samnom , nije prevara nikakve bonove ne trazi od mene sve preporuke za nju

Sve preporuke za Aldijanu , sinoc sa njom bio u hotelu , djevojka bomba , postena uredna sve ispostovala sto smo dogovorili , nikakve bonove nije trazila , sve preporuke za nju kome nije skupa i ko zeli da se bas dobro provede

Pozdrav kolege :)

Da li ima kakve akcije u Cazinu? Putujem tamo za vikend pa bi volio možda i nešto ubost, ako bude prilika. Gdje se mogu pronaći djevojke koje bi eventualno pružale usluge? Nešto poput plavog oglasnika u hr, ima kakva stranica?

Sve preporuke za Aldijanu , sinoc sa njom bio u hotelu , djevojka bomba , postena uredna sve ispostovala sto smo dogovorili , nikakve bonove nije trazila , sve preporuke za nju kome nije skupa i ko zeli da se bas dobro provede
Meni pisala bon da se ostavi na recepciji i da prodjem do nje u sobu,Jel i tebi tako rekla ili je bilo placanje na ruke

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh