250 e pa to je previse da je na izboru za missAjd ne seri bogati a zna se jebati za pare i traziti 200eura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
250 e pa to je previse da je na izboru za missAjd ne seri bogati a zna se jebati za pare i traziti 200eura
Bravo, evo naš strašni Arman(d) Assante zvani James Bond 007 riješio nam je enigmu da ta neka Barbie nije maloljetna i zato molim vas poštujte njegovu zapovjed i nemojte slučajno da "kenjate".
Samo bih volio da znam kako je utvrdio punoljetnost dotične, jesi li joj se strašni Armane podvirivao pod suknju pa u ličnoj karti vidio datum rođenja ili si joj mamu porađao i nju vadio iz vaginalnog otvora pa znaš koji je bio datum. Jedeš g*vna a zlatnu kašiku nisi hamio.
A ti @Mostar83 prestani izigravati internet junačinu i prozivati cijeli forum da su lažni moralisti.
To što bi ti i određen broj drugih ovdje članova jebavali djecu i maloljetnice bez trunke ljudske savjesti i morala ne znači da su svi takvi ovdje.
Treba vas takve izguziti da vam šupci izgledaju kao petobanke.
Nabijem vas na k*rac bolesne takve !
Dijeca i maloljetnica nije isto. Pogotovo ako maloljetnica ima vuse od 16 god.
Ovi sto se brinu za maloljetnicu neka je se pobrinu za nju ajo su toliko zabrinuti mogu je odvesti u neku sigurnu kucu.
Imaju organizacije koje se bave zrtvama trgovine ljudima ako se na to sumnja.
"Sl. novine FBiH", br. 7/2014 i 74/2020) |
osim sto si retard i nepismen siDijeca i maloljetnica nije isto. Pogotovo ako maloljetnica ima vuse od 16 god.
Ovi sto se brinu za maloljetnicu neka je se pobrinu za nju ajo su toliko zabrinuti mogu je odvesti u neku sigurnu kucu.
Imaju organizacije koje se bave zrtvama trgovine ljudima ako se na to sumnja.
Debeli dječače sa malom ćunom, kad si to savladao riječ "retard"? Kladim se da ti je to bio nadimak tijekom odrastanja, pa sada to jedino znas napisati ljudima koje nemožeš sresti uživo.osim sto si retard i nepismen si
tijekom odrastanja
Aj objesi se jazavacTijekom ??
Jao jaoo @Mostar83 tisućljetni namicatelju europskih vrijednosti, pa znaš li išta drugo napisati osim "mala ćuna", "zrno ćuna", "lažni moralisti" i da ne nabrajam dalje tvoju sramotu ?
Krij se i dalje pokisli mišu i ti i onaj tvoj frend po bolesti gurbet @Arman u svojim pokislim mišjim rupicama i molite dragog Boga da pronađete nekoga ko će vas odvesti na neku svijetsku kliniku i pokušati vas izliječiti kao registrirane bolesnike pedofile.
Ološi jedni bolesni i odvratni !
Da, tijekom, tisuću, kruh itd, il da pišem hin, sta hihan hide, sa mahramomTijekom ??
Jao jaoo @Mostar83 tisućljetni namicatelju europskih vrijednosti, pa znaš li išta drugo napisati osim "mala ćuna", "zrno ćuna", "lažni moralisti" i da ne nabrajam dalje tvoju sramotu ?
Krij se i dalje pokisli mišu i ti i onaj tvoj frend po bolesti gurbet @Arman u svojim pokislim mišjim rupicama i molite dragog Boga da pronađete nekoga ko će vas odvesti na neku svijetsku kliniku i pokušati vas izliječiti kao registrirane bolesnike pedofile.
Ološi jedni bolesni i odvratni !
Da to je ona, bio sam sa njim prije nekih pola godine, ima malu tetovazicu kraj pice(srce )Ovi koji nisu bili a pisu nije nek odu pa nek se uvjere
Jest to je barbie licno znam
Hahaha javi mi se na viber pa cu ti ja opisati kalva samPozdrav, moze li mi iko ukratko opisati kako izgleda crnka sa Stupa? Hvala unaprijed
Pa ljudi te ako rade pored puta ta se nema gdjee ni istusirati... haosParkiraš auto kraj njih i spustiš prozor. Ako rade same će prići. Ako ne rade okrenuće se na drugu stranu.
Zaista ste prešli sve mjere i granice. Em ste bezobzirni pedofil em drski šovinista i to na forumu koji nema veze sa tim. Idite na kamenjarske forume pa tamo pišite ovakve gadosti. Potpuno ste se pogubili. Baš mi je drago što vas je ovaj gosp. Borke počistio i pomeo jače od Corone.Da, tijekom, tisuću, kruh itd, il da pišem hin, sta hihan hide, sa mahramom
Serem ti se na tijek i tisucu kao i na okolokolnipantalodrzacDa, tijekom, tisuću, kruh itd, il da pišem hin, sta hihan hide, sa mahramom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|