Selim selimovic
New member
Neko broj sarajevo milf u pp hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahhahhah ,aj taman su za sake hahaha nemoj me nervirat sad cu silikone uraditiSvaka preporuka za Crnku. Lijepa, zgodna, diskretna, higijena na nivou, jedino sto ima male sisice![]()
Dodji kod Crnke da ti skine mrakkkMalo mi je neugodno priznati pa makar I ovako anonimno,imam 23 god I nevin Sam Jos uvijek,a I jako sam stidan oko cura,pa mi je jedino rijesenje da skinem mrak I povecam samopouzdanje da izgubim nevinost sa prostitutkom, ali nemam apsolutno nikakvog iskustva tu,niti bilo kakav kontakt,ja sam iz Konjica ako neko ima neku djevojku iz Mostara ili Sarajeva puno bi mi znacilo,oduzio bih se nekako![]()
Dodji da se upoznamoKo je ta Crnka pa je svi hvale ?
Nemoj ga kao mene sinoc pendrekom na ulazu odmahDodji da se upoznamo![]()
Dodji kod Crnke da ti skine mrakkk![]()
osim sto si retard i nepismen si
Smrdi joj picka haosKolonija...starka, punija, plava
Dodji da se upoznamo![]()
Aj u pp da se dogovorimo za upoznavanje.Dodji da se upoznamo![]()
Neće valjda preko prala bez kondoma i sexa sa kondomom se fasovat jebem joj majkuAida kaljanac ima sidu provjerena informacija 100 %
Sve shvatam,ama baš se u potpunosti se slažem sa vama,ali zakonski smo mi najebali,ako se takvoj nekoj ćefne da vas prijavi onda se ganjaj poslije sa murjacima. I da ne mislite da i ja nešto lažno morališem i ja bih ih tamburo,ali stvarno rizik je preveliki...Neke od 16 izgledaju starije itd,to stoji,ali ZAKON je ZAKON,jbg.Ovo nije forum o posmenosti nego o sexu.
Svi su bili sa nekom " maloljetnicom" dijevojka od 17 godina nije dijete.
Kakva je razlika pokupiti neku djevojku u kaficu i ako se posreci jebavati jebavati citavu noc ili platiti nekoj barbie pa jebati pola sata ?
Jesu li pedofili svi oni momci sa beadama u bmw u sto se vozaju oko srednje skole i sto vide te srednjoskolke na nagrilu da duvaju pa kasnije jebavaju ?
krnjavi zubi ako su joj, ako neki krvari npr, desni loše, preko krvi najlakše ide, znam momka koji je spasio život momku ranjeniku u ratu preko krvi ga ovaj drugi zarazioNeće valjda preko prala bez kondoma i sexa sa kondomom se fasovat jebem joj majku
Stvarno?Zakonska granica je za spolni odnos u BiH je 14godina.
16 pardon. Zajebo sam se u pisanju. Zivcira me sto svi pisu bez da provjereStvarno?14 godinica
![]()
moze broj u pp pozPar, 31 i 41 godina, iz Doboja, traže ozbiljan i perverzan par ili pojedince, umjereno bisex, za razne sexy igre. Koga interesuje broj javite se u inbox.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|