Kako pisete laznjak a nemate pojma bio sam kod cure radi u lukavici crna vece sise joj ovaj forum sve izrodio retarde nekeLažnjak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako pisete laznjak a nemate pojma bio sam kod cure radi u lukavici crna vece sise joj ovaj forum sve izrodio retarde nekeLažnjak
Mimi bomba iz Lukavice pusenje 10ka,sex 10ka sve pohvaleJel neko bio ovde ??
Moze broj u ppMimi bomba iz Lukavice pusenje 10ka,sex 10ka sve pohvale
Može nabaviti broj od te sto stopa u lukavici ppDanas prolazim pored Tropic tržnog centra u istočnom S, Cura pored ceste gori izazovo obučena iako je bilo hladno. Pitanje, radi ili slučajno tu? Umalo sam se e vratio...
Pa ista slika je in COL i vec nekoliko dana se prepucavaju dali je laznjak ili nije a nekoliko ih je reklo da su bili kod nje.Kako pisete laznjak a nemate pojma bio sam kod cure radi u lukavici crna vece sise joj ovaj forum sve izrodio retarde neke
Moze li brojMoze broj u pp
Bukvalno druze… par njih govori laznjak… par govori da su bili… na ovom forumu su ostali samo propali abortusi… cast izuzecima…Pa ista slika je in COL i vec nekoliko dana se prepucavaju dali je laznjak ili nije a nekoliko ih je reklo da su bili kod nje.
Ko.koga jebe ovdje
Trazim broj i ja nemamMoze li broj
Radiiiiii@Crnka radil ti Viber lutkooo
Radi viber na 066 278 871Izgleda da nijednoj u Sarajevu ne radi ni Viber, a ni pozivi.
A jbga zamisli dodje ti neki bez zuba i ti se kao ljubis sa njim jbtSlabo znaš.
Šanse za zarazu gotovo da ne postoje ljubljenjem ili oralnim seksom.
Jedino vaginalni bez kondoma a najveća šansa za zarazu je putem analnog seksa bez kondoma.
Cula ali nisam bilaJes čula za Kozarac?
E da vidis u mene zuba kao s reklameA jbga zamisli dodje ti neki bez zuba i ti se kao ljubis sa njim jbt
a ostalo? HaahahahaE da vidis u mene zuba kao s reklame
Dođu mostar pa vidia ostalo? Haahahaha
Popršći ga sa WD40Pozdrav jebači, zagorio sam kao roštilj, ako ima ko broj od neke u okolini Teslića, častim ga pečenjem i gajbom i placam i njemu sat, majke mi!
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|